Kerekesszékes felesége megölésével gyanúsítják a Nestlé reklámarcát

2010.12.06. 20:19
Stuart Mungall, a Nestlé egy korábbi reklámfilmszereplője eutanáziát hajtott végre gyógyíthatatlan beteg feleségén, a hatóságok most az asszony meggyilkolásával gyanúsítják. A pár a szomszédok szerint nagyon szerette egymást, a nő állapota viszont az elmúlt időszakban rohamosan hanyatlott.

A 69 éves Joan Mungall megölésével gyanúsítják az angol rendőrök a hetvenéves Stuart Mungallt, a Nestlé egy korábbi reklámarcát - írja a Daily Mail. A pár házához még pénteken érkezett két mentőautó, erős rendőri jelenléttel. Mungall felesége Parkinson-kórban szenvedett, ráadásul egy csúnya esés miatt tolószékbe kényszerült. A szomszédok biztosra veszik, hogy eutanáziáról és nem klasszikus gyilkosságról lehet szó, mert Mungall és a felesége nagyon szerették egymást, a nő állapota viszont sokat romlott az utóbbi hónapokban.

"A hetvenéves tootingi Stuart Mungallt szombaton a felesége, a 69 éves Joan Mungall megölésével gyanúsították meg" – erősítette meg a lapnak a londoni rendőrség képviselője. A férfi tárgyalása hétfőn kezdődik.

"Nagyon szerették egymást, de a tavalyi év nagyon nehéz volt nekik, eladták a kertészetet, mert Joan egészségi állapota sokat romlott. Joan vezette az üzletet, ő volt, aki tudott mindent minden növényről, irányította a céget. Stuart volt az izom, ketten együtt pedig a tökéletes csapat. Ahogy romlott Joan állapota, kénytelenek voltak eladni a kertészetet, mert nem bírták már a munkát" – mondta a Daily Mailnek a pár egy barátja.

A pár a színpadon ismerkedett meg, akkoriban mindketten színészek voltak, de a kilencvenes évek elején abbahagyták a tévés és színházi munkát, hogy kertészetet nyissanak. Mungall alapvetően tévésorozatokban játszott nem túl hosszú színészi karrierje alatt, illetve ő volt a reklámarca a hetvenes években a Nestlé Yorkie nevű csokijának, amit a cég a Cadbury's Dairy Milk nevű csokijára reagálva dobott piacra.