Valószínűleg szívrohamot kapott a karácsonyi bevásárlás után az a férfi, akinek a holttestét egy parkolóőr találta meg, miután megbüntette a férfi kocsiját. A cambridge-i parkolóőr sokkot kapott az eset után, és nem győz sajnálkozni.

Még szerdán napközben hívták ki a cambridge-i rendőröket egy parkoló autóhoz, aminek a hátsó ülésén egy holttestet találtak - írja a Daily Mail. A 4x4-es Nissan a Cam folyó közelében parkolt Cambridge belvárosában. Az eset érdekessége az volt, hogy a férfi holttestét egy parkolóőr vette észre, aki büntetőcédulát helyezett el az autón mielőtt észrevette volna a férfi holttestét.

"Ahhoz, hogy tudd, van-e parkolójegy a kocsiban, be kell nézni az ablakán. Benézett, nem látott semmit elsőre a kocsiban, aztán észrevette, hogy van valaki elnyúlva a hátsó ülésen. Nagyon megrázták a történtek" - mesélte a lapnak a városi parkolási cég képviselője kollégájáról, aki véletlenül megbüntetett egy halottat. A parkolóőr azért szabta ki a büntetést, mert a jármű a megengedettnél több ideig volt a parkolóhelyen.

"Hallottam a hívást a rádión. Nagyon megrázta a dolog. Arról van szó, hogy nem próbálhatjuk meg felkelteni az embereket a kocsijaikban, nehogy szívrohamot kapjanak" - mondta egy neve elhallgatását kérő parkolóőr társáról, aki valószínűleg a szabályokkal szembemenve megpróbálta felkelteni a halott férfit.

A rendőrség végül kiment a helyszínre, felállítottak egy helyszínelősátrat, hogy megállapítsák a halál okát. Az eset körülményei nem tűntek gyanúsnak a helyszín alapján, a férfi valószínűleg természetes halált halt.

A halott férfit a parkolóőrön kívül egy szemtanú is látta, aki a közelben intézte a karácsonyi bevásárlást, de azt hitte, a férfi csak alszik. "Láttuk a férfit a kocsiban, de azt hittük, hogy csak alszik. Amikor visszamentünk a kocsinkhoz, mindenhol rendőrök voltak, sátrat állítottak a kocsi köré. Ekkor tudtuk meg, hogy komoly a dolog. Nagyon szomorú. Sajnálom a családját" - mondta a szemtanú Bob Borges.