A floridai Tampa egyik legidősebb sztrippere, a 48 éves Peggy Justus büszkén lép fel 28 éves lányával, Tiffany Schraderrel, aki szintén a profi vetkőzésből él. A két nő bármikor táncol együtt, akár teljesen meztelenül, ezzel évi 110.000 dollárt (23 millió forint) keresnek.

A két vékony szőke nőt gyakran testvéreknek nézik a sztriptízműsor nézői: ugyanúgy mozognak, hasonló az alakjuk is, Justus ráadásul a klub sötétjében jóval fiatalabbnak tűnik koránál. „Egyértelmű, hogy rokoni kapcsolatban állnak. Látszik, milyen lehetett Peggy régen” – mondja az sptimes.com-nak a párosról egy másik táncos. Justus 48 évesen kicsit nehezebben mozog, mint lánya, akrobatikus rúdtáncelemekkel már nem próbálkozik, és mint mondja, a tükör is az ellensége: nem szereti látni, hogy már nem olyan feszes, mint 20 évesen.

A 48 éves sztriptíztáncosnak négy gyereke és már unokája is van: sosem titkolta előlük, mi a foglalkozása, a gyerekeket pedig sosem zavarta a dolog. Justus mindig abban reménykedett, hogy három lánya közül legalább egy vetkőzésből él majd, csak arra nem gondolt, hogy épp Tiffany Schrader lesz az, aki sosem jó ritmusérzékéről volt híres. Mostanra Schrader kifejleszette saját stílusát, elleste anyja mozdulatait, jól belejött az öltáncba is.

Schradernek sokáig eszébe sem jutott táncolni, a gimnázium alatt egy pizzázóban dolgozott, de a férfiak akkor is csak külsejével foglalkoztak, ezért úgy gondolta, igazán megérné több pénzt keresni előnyös adottságaival. Akárcsak anyja, ő is kifejezetten büszke munkájára: „Remélem ő is büszke rám” – mondta a lapnak Schrader, aki jól bánik fiatalon megkeresett vagyonával, két házat vásárolt, egyet magának, egyet az anyjának.

Most világkörüli útra gyűjt: „Ezért akarok igazán sikeres lenni. Elvihetném anyámat világkörüli útra. Még nem késő. Meg akarom mutatni neki, hogy csak 40 fölött kezdődik az igazi élet” – mondta a lány.