A 94 éves férfi szerint a rendszeres szex nagyon fontos a házasságban, az ötvenes éveiben járó felesége elégedett férje teljesítményével.

Az indiai földmunkás, Ramjeet Raghav 94 évesen a világ legöregebb apjának számít. Az ötvenes éveiben járó feleségével nemrég született meg fiuk, Karamjit. A 94 éves indiai férfi szereti a szexet, van, hogy éjjel akár háromszor is csinálja – jelent meg a The Sun magazinban. “Egészséges vagyok és élvezem a szexet a feleségemmel. A rendszeres szex nagyon fontos a házasságban” – nyilatkozta Ramjeet Raghav, aki kétszobás kunyhóban él együtt feleségével és gyerekével. A férfi még mindig napi 9 órát dolgozik a földeken, hogy eltartsa a családját, ennek ellenére éjszakánként is képes teljesíteni.

A 94 éves férfi, amióta megszületett a fia, utál dolgozni. “Még mindig pénzt kell keresnem, nem húzhatom ki magam a munka alól, ki kell mennem a mezőkre" – mondta és hozzátette, csecsemő fia érdekében félre tudja tenni a szexet. “A következő hat hónapban megpróbálkozunk azzal, hogy még egy fiú gyerekünk legyen” – nyilatkozta.

A felesége jóval fiatalabb, mint ő, de ez nem okoz gondot az életükben. “Nem tűnik idősebbnek nálam. Olyan az ágyban, mint egy 25 éves. Csodálatos apuka” – mondta a felesége, Shakuntala.