Egy füles után pénteken megtalálta a Las Vegas-i rendőrség annak a táncoslánynak a feldarabolt holttestét, aki még december közepén tűnt el minden nyom nélkül. Debbie Flores-Narvaezt, a Luxor kaszinó táncosát valószínűleg volt barátja ölte meg, darabolta fel, majd rejtette cementbe.

Debbie Flores-Narvaez még december 12-én tűnt el minden nyom nélkül, de a rendőrség csak két nappal később kezdte keresni, azután, hogy a munkahelyén bejelentették, hogy nem ment be dolgozni.

A 31 éves Flroes-Narvaez a Luxor kaszinóban dolgozott táncoslányként, az volt az álma, hogy profi Las Vegas-i kaszinótáncos legyen. Eltűnése után néhány nappal megtalálták a kocsiját Las Vegas északi részén. Az autóról leszerelték a rendszámtáblákat.

A nő keresése végül január 7-én, pénteken zárult le, amikor a Las Vegas-i rendőrség egy füles után megtalálta a nő holttestének maradványait a városban. Flores-Narvaez végtagjait levágták, és a test darabjait cementbe helyezték. A rendőrség még vizsgálja, hogy a nő pontosan miért halt meg.

A rendőrségi füles szerint Flores-Narvaez volt barátja az eltűnés napján bérelt egy furgont, amelyben volt beépített jeladó. A rendőrség a jeladónak köszönhetően kinyomozta, hogy a volt fiú merre járt a furgonnal, így találták meg a nő holttestének darabjait.

A holttest megtalálása után a rendőrök őrizetbe vették a táncos volt barátját, a 32 éves Jason “Blu” Griffitht, akinek a neve már a nyomozás korábbi szakaszában is előkerült – írja a People. Eltűnése előtt néhány nappal ugyanis a táncosnő a következő sms-t küldte a testvérének: “Ha történne velem valami, keressétek Blut Griffitht Vegasban. Ő a volt fiúm. Nem a legjobb barátom” – írta Flores-Navraez a testvérének, de az sms-nek nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget, annak ellenére, hogy Griffith és Flores-Narvaez kapcsolata nem volt túl jó, így furcsa volt, hogy a táncos a volt fiúját nevezte meg kapcsolattartónak.

Blu Griffith tavaly októberben megverte volt barátnőjét, ami miatt le is tartóztatták. A verekedés azután kezdődött, hogy Griffith elvette barátnője mobiltelefonját, aki viszont vissza akarta szerezni a készüléket. A nőnek zúzódásai lettek, a kórházi vizsgálatok közben meg kiderült, hogy terhes a Griffithszel közös gyerekükkel.

Griffith ügyvédje egyelőre nem akart nyilatkozni.