Otthonától alig pár lépésnyire, séta közben szülte meg az utcán a gyerekét egy 13 éves lány Romániában. A fiatal anya nem tudta, hogy terhes, ráadásul molettsége miatt a környezete sem sejtette a dolgot.

Nem tudott róla, hogy terhes az a 13 éves lány, aki nemrég egy Beszterce-Naszód megyei kis román faluban az utcán szülte meg a gyerekét - írja a Manna.ro.

A lány sétálni indult otthonról édesapjával, alig néhány métert tett meg, amikor rátörtek a szülési fájdalmak. A lány apja annyira meglepődött, hogy segítséget sem tudott hívni, a lány az utcán megszülte a gyerekét, a lány apja ingével bepólyálta az újszülöttet, és csak ezután hívtak segítséget.

Nemcsak a lány, de a környezete sem tudta, hogy a 13 éves lány terhes, mert a kislány kövérsége miatt senkinek sem tűnt fel a dolog. A fiatal anya elmondta, egy 11 éves környékbeli fiúval sokat játszadozott, de nem számított rá, hogy ilyen következményei lesznek a játékoknak, amelyek ezek szerint nem a klasszikus értelemben vett játékok voltak.

A 13 éves anya a teljesen egészséges újszülöttel a bethleni kórházban van, a gyermekvédelmi hatóság vizsgálatot indított az ügyben. Egyelőre annyit állapítottak meg, hogy a lány szüleinél megfelelőek a körülmények egy csecsemő fogadására.