horoszkóp

Évekig férfiként dugott az angol nő

2011.01.17. 23:46
Rögzíthető műpénisszel és kötésekkel a mellkasán próbálta megtéveszteni áldozatait egy angol nő. Az egyik esetben ez olyan jól sikerült, hogy nyolc éve együtt voltak barátnőjével, mire lebukott. Samantha Brooks hivatkozott hererákra, égési sérülésekre, hegekre, hogy becsapja barátnőit, emellett állva is pisilt, hogy tökéletes legyen az álca. Másodszor kellett néhány napja a bíróság elé állnia tetteiért.

A második tárgyalását tartották január tizennegyedikén annak a huszonhat éves nőnek, aki éveken keresztül férfinak adta ki magát, hogy más nőket az ágyába csábítson – írja a Sun. A látszatot egy esetben nyolc évig is sikerült fenntartania, mielőtt lebukott volna.

A lányoknak azt hazudta Samantha Brooks, aki Lee Brooksként mutatkozott be, hogy a heréit rák miatt elvesztette. Az ágyban egyébként rögzíthető műpéniszt használt, amire óvszert húzott, és különös gonddal törekedett az intimitásra.

A melleit kötésékkel próbálta rejtegetni

Az egyik nőnek azt hazudta, hogy égési sérülések vannak a hátán, ezért az egész mellkasát be kell kötöznie, a másiknak, akivel a Sun korábbi cikke szerint csak néhány napot tudott együtt lenni, azt mondta, hogy egy szúrás hege van a mellkasán, ezért kell bekötöznie magát – számol be a Daily Mail.

Samantha Brooks a közös fürdőzések alatt habbal próbálta takargatni a melleit, általában pedig nem vette le a lányok előtt a felsőjét. Emellett állva pisilt – derült ki a pénteki bírósági tárgyaláson.

A kapcsolatok

woman250

Brooks első kapcsolata a Sun korábbi cikke szerint 2004 és 2009 között tartott, míg a második 2010 szeptember 15-e és 20-a között. Ezzel szemben a frissen közült cikkben és a Daily Mail cikkeiben is arról lehet olvasni, hogy az első kapcsolat már 2001-ben kialakult, a második pedig 2010 február elseje és szeptembere között tartott.

A Daily Mail mindezek mellett beszámolt még két esetről is, amikben Samantha Brooks lányokat bántalmazott, illetve erőszakkal próbálkozott náluk. Az egyik eset 2005 és 2006 között volt, a másik pedig 2010 nyarán.

A tárgyalások

Az első, rövid szeptemberi tárgyaláson Samatha Brooks csak azért szólalt fel, hogy a nevét megerősítse – írja a Sun. Az azóta eltelt időt a Corton Vale-i női börtönben töltötte.

A második tárgyaláson, amit a glasgowi bíróságon tartottak január tizennegyedikén, Brooks tagadta, hogy csalással érte volna el a szexuális együttléteket. A következő tárgyalást már Edinburghban tartják, a tervek szerint februárban.