Bűnösnek vallotta magát az a detroiti férfi, aki magát pszichológusnak kiadva az interneten arra vett rá egyedülálló anyákat, hogy molesztálják gyerekeiket, és erről felvételeket is készítsenek. Aki megtette, annak randit ajánlott.

Steven Demink sajátos módszerét választotta az online ismerkedésnek. A detroiti férfi Dalton St. Clair néven mutatkozott be, és tizennégy éves lányát nevelő pszichológusnak adta ki magát. Egy modell fotóját használta sajátja helyett, és egyedülálló anyákat keresett, akiket arra próbált rávenni, hogy szexuálisan zaklassák saját gyerekeiket. Többnyire sikerrel. Az álorvos azzal verte át a nőket, hogy terápiának állította be előttük fiaik és lányaik molesztálását, a módszernek pedig része volt, hogy fotókat kért az eseményről. Aki hajlandó volt rá, azzal akár randevúzott is.

Tevékenysége szinte az egész Egyesült Államokra kiterjedt, Idahóból, Floridából and New Hampshire-ből is kapott pornográf képeket. 2009 áprilisától a következő éve szeptemberéig – elfogásáig – biztatta arra egyedülálló nők tucatjait, hogy szexeljenek gyerekeikkel, és vagy dokumentálják az eseményeket, vagy élőben, webkamerán keresztül nézte a borzalmat. A megrontott gyerekek életkora 3 és 15 év között volt.

Egyik alkalommal Demink egy oregoni nővel chatelt, aki nyolcéves autista fia szexuális fejlődése kapcsán osztotta meg vele aggodalmait. A férfi azt javasolta, részesítse gyakorlati oktatásban a fiút, majd mindezt webkamerán keresztül követte.

Steven Deminket októberben tartóztatták le, de idáig kellett várni, hogy bűnösnek vallja magát. Elfogása óta a rendőrség tájékoztatása szerint hét gyereket vettek el az őket megrontó anyáktól, három nőt pedig letartóztattak.

A 41 éves férfi ellen hat ügyben folyik eljárás, hét esetben peren kívüli egyezséget kötettek.  Bírósági ítélet júniusban várható, legkevesebb tizenöt évre ítélhetik, de az sem kizárt, hogy élete végéig börtönbe zárják - írja a Dreamin' Demon.

Elmondása szerint éveken keresztül banki alkalmazott volt, a letartóztatása előtti fél évben pedig egy autókereskedésben kapott munkát. Még állami állása is volt: a bevándorlási hivatalban dolgozott egy évig.

Az egyik letartóztatott asszony, Rebecca Nail bűnösnek vallotta magát gyermekpornó előállításában, az ő ügyében március 21-én születik ítélet. Egy másik anya, Candice Miller nem ismerte be, hogy ötszörösen bűnös lenne ugyanebben, őt előzetes letartóztatásban tartják, óvadék nélkül.