Félpucér táncosok tucatjai a riói karneválon

2011.03.07. 16:17
Ismét karnevált tartottak Rio de Janeiróban, úgyhogy megint letarolják az internetet a félmeztelen táncoslányokról készült képek. Ebből persze mi sem szeretnénk kimaradni, úgyhogy összegyűjtöttünk néhányat az olvasóknak. Az idei riói karnevál legnagyobb durranása valószínűleg a világ legjobban kereső modelljének, Gisele Bündchennek a felbukkanása volt, aki eddig is látogatta ugyan a rendezvényt, de színpadra most kapaszkodott először.

Hosszan lehetne mesélni a riói karnevál történetéről, a karnevál szó kialakulásáról, de lássuk be, minek, amikor félmeztelen lányok tucatjai táncolnak a guruló színpadok tetején és környékén. A karnevált minden évben több százezren látogatják és nyilván az egészből majdnem mindenki csak a félmeztelen táncosokra, a látványos díszletekre és jelmezekre, valamint az önfeledt utcai őrjöngésre kíváncsi. A táncosok között ezúttal megjelent Gisele Bündchen is, aki a Vila Isabel szambaiskola színpadáról integetett március hetedikén. A galériában mindent megtalálhat, kattintson!

"Mindent bele fogok adni, és meglátjuk meg tudom-e csinálni" – twittelte a Bündchen, aki a szambaiskoláról is sokat írt, például, hogy az egyik táncos már hatéves kora óta csinálja. A világ legjobban kereső modellje elhozta a férjét, Tom Brady amerikai focistát is, aki nem tudott részt venni az ünneplésben, mert egy műtétből lábadozott – írja a Daily Mail. A karneválon egyébként olyan további hírességek is megjelentek mint Jude Law vagy Pamela Anderson, aki egy ismeretlen férfivel incselkedett, és fehér öltönyben, a Portela szambaiskola sorai között parádézott a világbajnok focista, Ronaldinho is.