A pennsyilvaniai nő múlt vasárnap karambolozott a kocsijával, és majdnem meg is úszta, de végül mégis a rendőrségen kötött ki. Még a teljes motozás előtt bevallotta, hogy vaginájába rejtett egy csomó drogot, meg némi aprópénzt is.

A 27 éves Karin Mackaliunas vasárnap ütközött kocsijával a pennsylvaniai Scrantonban, és valószínűleg az ütözkéskor fogalma sem volt róla, hogy rövid időn belül milyen bizarr bűnesetbe keveredik majd.

A nő a közeli Dumore Inn nevű fogadóból tartott haza, amikor karambolozott. A baleset után minden a formalitásoknak megfelelően történt, az összetört kocsiját el is vontatták a rendőrök, ő pedig már éppen indult volna haza, amikor az egyik rendőrtiszt utasítást kapott, hogy vigye be a kapitányságra a nőt, mert a feltételezések szerint ellopott néhány dolgot a fogadóból - írja a The Times Tribune.

A rendőrök a helyszínen megmotozták a nőt, hátha fegyver van nála. Fegyvert nem találtak, a kabátja zsebében azonba három tasak heroint igen, úgyhogy úgy döntöttek, beviszik az őrsre.

A rendőrőrsön alaposabb motozás várt a nőre, aki ekkor megkérte az egyik tisztet, hogy négyszemközt beszélhessenek. Elmondta neki, hogy a három tasakon felül van még nála heroin, amit a vaginájába rejtett. A nőt elszállították egy közeli rendelőbe, ahol egy orvos 54 tasak heroint, 31 üres heroinos tasakot, 8 és fél gyógyszertabláttat, valamint 51,22 dollárt talált benne.

Karin Mackaliunast végül drogbirtoklással és drogterjesztés kísérletével vádolták meg.

Korábban egy bankrabló is próbálkozott már azzal, hogy zsákmányát ilyen szokatlan módon tárolja, ő 1690 dollárt rejtett el magában. A hagyományos felhasználási módokban viszont szinte mindent próbáltak már az évek alatt, a lényeg, hogy henger formája legyen.