Másodszorra is haverja vérét akarta venni egy arizonaii férfi és barátnője. A haver ellenkezett, vér folyt, a rendőrök mindenkit bevarrtak - mindenkit másért.

Idillinek mondható lakóközösséget alkotott a chandleri Aaron Homer, barátnője, Amanda Williamson és barátjuk, Robert Maley, mindannyian fiatal huszonévesek. A pár azonban nemrég kitalálta, hogy vámpírosat szeretnének játszani, ehhez pedig Maleyt kérték fel véradónak. A cimbora nem ellenkezett – egyes források szerint azért, mert Homer megfenyegette, hogy ez esetben excsaját valami baj érné –, a pogány rítusok és vámpírizmus rajongói pedig boldogan szürcsölték vérét.

Csapolási vágyuk azonban egy alkalom után nem enyhült, ezért a közelmúltban további asszisztenciát kértek Maleytől, akinek másodszorra már nem volt kedve vért adni. Homer ebbe nem nyugodott bele, és egy késsel karon szúrta lakótársát, aki így önkéntelenül is hozzájárult az est sikeréhez – írja az Examiner.

Az azcentral.com a történet folytatásáról úgy ír: Maley kirohant a lakásból, és becsapta maga mögött az ajtót, amelyre felfigyeltek a véletlenül épp a szomszédban tartózkodó tűzoltók, a szóvivő szerint egy rohanó embert láttak, akinek vér folyik a karjából. Hívták a rendőröket, akik érkezésekor a két önjelölt vámpír még a csurom vér lakásban voltak.

A döfő és a döfött eltérő magyarázatot adtak arra, miért néz ki úgy az ingatlan, mint de Sade márki fogadószobája egy szolid esti összejövetel után. Williamson, a történet egyetlen női szereplője azt mondta, kést döfött Maley-be, mert a férfi megtámadta. Pasija, Homer több változattal is előrukkolt, de a zsaruk mindegyiket valószínűtlennek találták. Közben a matracok közt elrejtve megtalálták a kést is, kicsit messzebb pedig Maleyt, aki tekintélyes vércsíkot húzott maga után, amíg sikerült néhány háztömbbel odébb menekülnie.

Amikor a rendőrök elmondták Homernek, hogy mit vallott Maley, a férfi egy friss sztorival állt elő: azért szúrta le, mert a vallásukat (mármint a vámpírkultuszt) szidta, és ebben nem ismer tréfát. Williamsont hamis vallomástételért, Homert súlyos testi sértésért vették őrizetbe Maleyt pedig azért, mert korábban megszegte a próbaidejét, és körözték.