Az arkansasi férfi legalább két éve látogatta a fiatal lányokat. Molesztálta őket, arra kényszerítette őket, hogy a kutyával fajtalankodjanak, és hogy erőszakos pornót nézzenek vele. A tettes felesége ráadásul tudott mindenről, sőt, engedélyezte az egészet. Most mindkettejüket börtönbüntetésre ítélték.

Egy huszonkilenc éves arkansasi férfit ítéltek börtönbüntetésre március huszonötödikén, mert éveken át molesztált két kislányt, pornót nézett velük, és arra kényszerítette őket, hogy a családi kutyával is szexeljenek – írja az Arkansas Matters.

Mindent beismert a tettes

A Benton megyei seriff hivatal szerint Thomas Carr beismerte, hogy szexuálisan zaklatta az öt és hét éves kislányokat, és beismerte azt is, hogy kényszerítette őket arra, hogy a kutyával is szexeljenek. A rendőrséget egy névtelen telefonos bejelentés vezette a férfihoz.

A nyomozók szerint Carr legalább két éven keresztül molesztálta a lányokat. A férfit a Benton megyei börtönbe szállították, fél millió dollár (93 és fél millió forint) az óvadéka. Március huszonkilencedikén pedig letartóztatták a feleségét, Christy Carrt is, ugyanis kiderült, az asszony tudott a dologról, de szemet hunyt felette.

Arról, hogy a gyerekek kik, és hogyan kerültek Carral kapcsolatba, egyelőre sehol nem írtak.

Utólagos okoskodás

"Ez sokkoló. Az elmúlt három évben, amióta itt dolgozom, soha nem hallottam, senki nem hallott ehhez hasonló esetről" – mondta Kenneth Paul, nyomozó. A rendőrség szerint az áldozatok már biztonságban vannak, állami gyerekfelügyelet alá kerültek.

"Hirtelen romlani kezdenek a jegyeik, néhányan elzárkóznak a világtól, és megmagyarázhatatlan dühkitörések jellemzik őket" – vázolta Jennifer Kelley, egy bentonville-i iskola tanácsadója az újságoknak, hogyan viselkednek a hasonló zaklatások áldozatai.

"Mindenkinek egy gyerekkora van, és ha ezt nem tudjuk biztosítani, akkor egész életükben ezt fogják keresni ezek az emberek" – nyilatkozta az ügyben Natalie Tibbs, egy gyermekvédelmi központ munkatársa. "Mindenképpen jelenteni kell, ha ilyesmiről hallunk" – tette hozzá.