Eric Zentner harmincéves volt, a napokban költözött össze barátnőjével. Épp az anyját készült meglátogatni, mikor kifogyott a benzin. Kiszállt a kocsijából és gyalog indult el az autópálya szélén, ekkor ütötték el. Az elkövető elhajtott helyszínről és azóta sem találják.

Eric Zentner Versace modellt a hétvégén halálra gázolták egy cserbenhagyásos balesetben Kaliforniában, adja hírül a Daily Mail.

Az elsődleges információk szerint Zentner az anyját készült meglátogatni Sacramentóban, de kifogyott a benzin a kocsijából, így kiszállt, és az út mellett gyalog indult tovább. Utastársa a kocsiban maradt, és észre sem vette, hogy mi történt, amíg a rendőrség meg nem érkezett. Egyelőre senkit sem gyanúsítanak a gázolással, a kaliforniai autópálya rendőrség a szemtanúk jelentkezését várja.

A modell unokatestvére, Zach Zentner a helyi médiának elmondta: „Sokat gondolok a gázolóra. Remélem, szembe tud nézni a dologgal és jelentkezni fog. Valamit tennie kell”.

Zentner leghíresebb munkája a Versace kampány volt, de dolgozott a Louis Vuittonnak és Marc Jacobsnak is, és szerepelt Katy Perry Hot 'N Cold videójában.

A modell nemrég a következőket mesélte a gyerekkoráról a magazinnak: „Kalifornia közepén nőttem fel, és mivel a szüleim elváltak, állandóan az egyik birtokról a másikra költöztem. Gyerekkorom nagy részét lányok hajkurászásával, fáramászással, erődök építésével, sportolással, horgászással és vadászattal töltöttem, és mivel az édesapám dobos, rengeteget zenéltünk. Kiélveztük az életet, és nagy álmaink voltak. Felnőttként már nem kap annyit az ember, de rengeteg szeretetet, szórakozást és képzelőerőt köszönhetek a családomnak” – tette hozzá. Egy tökéletes nap az lett volna a modell számára, ha mindenkit, akit szeret, meghívhat nagymamája csodás vidéki házába, remek ételekkel és jéghideg sörrel kínálja őket, és egy ötliteres margaritakeverő géppel készíti a koktélokat. A meghívottak között lett volna Jimi Hendrix, David Bowie, Michael Jackson, John Lennon és Ozzy Osbourne is.

Eric Zentner a napokban költözött össze barátnőjével, akivel a gimnázium után a Facebookon találtak újra egymásra.