A webes alkalmazásokkal foglalkozó brit vállalat naturista munkakörnyezetbe keres női alkalmazottakat, olyanokat, akik értenek a webhez és szeretnek meztelenkedni. A hirdetést feladó Chris Taylor elmondta, cége nem él vissza a meztelen női kollégákkal, pusztán csak naturizmusról van szó, nem szexről.

Naturista munkakörnyezetébe keres egy buckinghamshire-i webfejlesztő cég női programozókat, olyanokat, akik szeretnek meztelenkedni – jelent meg a hír a The Register oldalon. A vállalat a Nude House nevű irodájába keres technikai segítségnyújtáshoz alkalmazottakat, ezért adták fel az itt olvasható furcsa álláshirdetést.

A cég részéről elvárás az, hogy az illető értsen az interneten futó szoftverek fejlesztéséhez és a webdesignhoz. Az iroda naturista, ennél fogva megfelelő klímájú – és így kellően vicces hely, ígéri a hirdetést feladó vállalati alkalmazott, aki a magazinnak is nyilatkozott.

"Ez nem csak Anglia első hivatalos naturista webcége, hanem az egész világon egyedülálló, hogy valaki meztelenül keressen pénzt tisztességes munkával. Sokan összetévesztik ezt a szexualitással, holott nem szól másról, mint a személyes szabadságról. Ez az első vállalat a világon, amelyik ilyen hirdetést ad fel" – nyilatkozta a cég részéről Chris Taylor naturista cége nevében.

"A szex nem része a naturizmusnak, a szexszel mindössze az a közös pont, hogy mindkettőben fontos szerepe van az emberi testnek. A munka kapcsán egyedül az adhat aggodalomra okot, ha valaki nem rendelkezik megfelelő szakmai tudással" – nyilatkozta Chris Taylor.

A cégvezető biztosította a jelentkezni kívánókat, cége nem kívánja szexuálisan kihasználni a meztelen kollégákatl, nem szexre kínálnak lehetőséget, hanem munkára.

A neten feladott hirdetésben szerepel az is, hogy az ügyfelek nem látják a majd főleg az értékesítésen és az egyéb irodai területen dolgozó meztelen női alkalmazottakat.