Egy 44 éves nővér véletlenül kizárta magát, és mivel pótkulcs sem volt nála, egy szűk pinceablakon keresztül akart visszamászni otthonába. Bár teste kétharmadát sikerült átpréselnie, beszorult, és nem tudott levegőt venni. Holttestét az üzleti útról hazaérkező férje találta meg.

A Cincinnati közelében található Lebanonban meghalt egy nő, aki beszorult a pinceablakba, miközben megpróbált bejutni a házába. Az orvosszakértői vélemény szerint a nő tulajdonképpen megfulladt, a testén nem találtak sérüléseket, erőszakra utaló jeleket - írja a news.cincinnati.com. A rendőrség úgy véli, hogy  Esther Kline reggel fél kilenc előtt zárta ki magát, miközben éppen a munkába készülődött. Sajnos a pótkulcsot, amelyet egyébként a garázsban tartott, korábban kölcsönadta.

Nem ez volt az első eset, hogy a 44 éves nő kizárta magát. Előző alkalommal egy nagyobb pinceablakon keresztül sikerült bejutnia otthonába. Mivel azóta átalakították a házat, erre nem volt módja. Így végül egy kisebb 0,9 m széles és 0,3 méter magas ablakon keresztül próbálta meg átpréselni magát. Először a lábait helyezte be a nyílásba, a pince falán látszanak is a cipőnyomok.  A körülbelül 167 centiméter magas, 68 kilós asszony azonban bennragadt a kicsi nyílásban, és mivel nem tudott rendesen levegőt venni, megfulladt. "Még soha nem láttam ilyet" - nyilatkozta Jeff Mitchell, a lebanoni rendőrség munkatársa. A szomszédok állítólag nem láttak és nem hallottak semmit, ugyanis egy körülbelül 182 centiméter magas kerítés veszi körül a hátsó kertet. Az asszony holttestét kedden este hatkor fedezte fel férje, aki ekkor tért vissza egy kétnapos üzleti útról.

Miután megtalálta feleségét, tárcsázta a segélyhívó számot, és elmondta, hogy csak hosszasabb keresgélés után találta meg az asszonyt, állítólag még a szomszédnál is járt. "Végül lementem megnézni, hogy esetleg elaludt-e, és ekkor megláttam, hogy ott lóg az ablakban" - nyilatkozta a férfi, aki megpróbálta kiemelni a holttestet, de nem sikerült.  Mint elmondta, neje reggel fél kilenc előtt tíz perccel küldött neki egy SMS-t, amelyben azt írta, hogy bárcsak lenne pótkulcsa. Dave Kline fél órával később válaszolt is, de újabb üzenet már nem érkezett a feleségétől. A nyomozók szerint az asszony megpróbált más módon is bejutni otthonába, de miután nem járt sikerrel, úgy döntött, hogy a pinceablakon keresztül is tesz egy próbát.