Halálos fej- és nyaksérüléseket szenvedett az ágyúgolyóként dolgozó kaszkadőr, amikor 15 méter magasból földet ért, mert a védőháló összeesett alatta. Egy szemtanú szerint mindenki zavartan és tétován ácsorgott a baleset után, mert nem voltak biztosak benne, nem része-e ez is is a show-nak.

"Hihetetlenül szörnyű volt. Ahogy az ágyú elsült, a teherautó hátragurult, és ahogy elmozdult, a védőháló leesett a földre, míg ő a levegőben volt" - magyarázta Luke Adams, aki a gyerekeivel nézte a műsort. "A fejével ért földet, továbbgurult, aztán a hátán feküdt mozdulatlanul" – tette hozzá. "Közvetlenül előttünk volt, láttuk, ahogy vér csurgott ki a száján" – számolt be egy anya, aki a hároméves kisfiával nézte a show-t az angliai Kent megyében található Detlingben.

A huszonhárom éves férfit, akinek a lapok csak a keresztnevét árulják el - Mattnek hívták -, a maidstone-i kórházba szállították, de már nem lehetett rajta segíteni.

A Scott May's Daredevil kaszkadőr show a Daily Mail információi szerint 1991 óta járja az Egyesült Királyságot, és még soha nem történt egyetlen baleset se. A szóvivőjük elmondta, hogy minden műsort töröltek, amíg nem vizsgálják ki, hogy mi okozta a tragédiát. Ahogy a lap írja, Angliában az 1870-es évek óta szerepel ez a szám, és azóta több mint harmincan haltak meg ágyúgolyóként, leginkább azért, mert elvétették a hálót.