A Los Angeles-i közlekedésfelügyelet két munkatársa munkaidőben egy pornószínésznővel enyelgett. A kellemes percekről készült felvétel természetesen felkerült az internetre, és míg közvetlen főnökük elnézte nekik, hogy szabályt szegtek, a rendőrség, az ügyészség és a nagyfőnök most alaposabban megvizsgálná az ügyet.

A Los Angeles-i közlekedési és parkolási felügyelet két alkalmazottja aktív szerepet vállalt egy szexfilm elkészítésében – adta hírül az NBC4 Los Angeles. Ráadásul éppen munka közben kerültek közelebbi kapcsolatba a pornószínésznővel, aki előszeretettel csap le olyan férfiakra, akik éppen a munkájukat végzik. Bár a munkahelyi szabályzat szerint tilos ilyen jellegű filmekben szerepelni, eddig megúszták a büntetést, most azonban átfogó vizsgálat indul az ügyben, így lehet, hogy a kellemes perceknek mégis lesznek negatív következményei.

Az NBC4 értesülései szerint a felvétel főszereplője egy pornószínésznő, aki becserkészi a két egyenruhást. Az egyik jelenetben beleugrik az egyikük karjába, majd a férfi megpaskolja a nő fenekét, és a csupasz mellét simogatja. Azt is megengedték neki, hogy beüljön a szolgálati autóba és ott maszturbáljon. A felvétel állítólag már fel is került egy népszerű pornóoldalra.

Egy belső feljegyzés szerint főnökük, Jimmy Price több mint két hónapja tud a történtekről. A február 21-én írt emlékeztetőben, melyet feletteseinek is eljuttatott, azt írja, hogy egy felnőtteknek szóló oldalon feltűnt pár egyenruhás kollégája. Price leszögezte, hogy a városvezetés nem tűri el ezt a fajta viselkedést sem munkaidőben, sem azon kívül, és természetesen a két illetőnek felelnie kell a tettéért, akár el is bocsáthatják őket. A NBC4 úgy tudja, a két férfi ennek ellenére nem kapott semmiféle büntetést, amit Price azzal indokolt, hogy csak állóképet látott a videóból, és nem sikerült minden kétséget kizáróan azonosítani a szereplőket.

A parkolási felügyelet azon munkatársai, akik eljutatták a televízióhoz a felvételt,  ugyanakkor azt állítják, hogy Price igenis látta az egész videót, és pontosan tudja, hogy kik láthatóak rajta. Az egyik férfi, aki szerepel a videóban, nem kívánt nyilatkozni az ügyben. „Nem tudom, hogy miről beszélnek” – védekezett, majd beugrott a kocsijába, és elhajtott.

A Los Angeles-i rendőrség, a városi ügyészség és a közlekedési és parkolási felügyelet közösen vizsgálódik majd a két férfi ügyében. „Ez felháborító. Azonnal vizsgálatot indítunk az ügyben. Ez teljesen elfogadhatatlan” - fejezte ki a hivatalos álláspontot  Amir Sedadi, a városi közlekedésfelügyelet vezetője. A két férfit egyelőre felmentették a munka alól, további sorsukról a vizsgálat lezárulta után döntenek.