Sztriptízre kényszerítették a letartóztatott fiatal nőt a mexikói rendőrök

2011.05.27. 10:17
Vetkőzéssel kellett szórakoztatnia tizenöt rendőrt egy mexikói lánynak ahhoz, hogy elengedjék. Először asztalon kellett táncolnia, aztán egy rendőr a mellei közé fúrta az arcát, markolászta és a bugyija környékén matatott. A többek hangosan biztatták az áldozatot, aki az egyik felfüggesztett rendőr szerint önként vállalta a dolgot. Egyikük videóra is vette az egészet, ezen csúsztak aztán el.

Egy csapat kanos rendőr arra kényszerített egy fiatal nőt, hogy táncoljon és vetkőzzön nekik, cserébe azért, hogy elengedjék. Egyikük fel is vette, amint egy rendőr fogdossa a lányt, néhányan a fenekére csapnak, miközben a többiek vidáman biztatják és éljeneznek. Most mind a tizenötüket felfüggesztették, köztük három nőt is - írja az El Mexicano című lap, amely megszerezte és nyilvánosságra hozta a videót.

Untitled-1

A nőt állítólag lopott bankkártya miatt tartóztatták le egy barátjával az amerikai határ mellett fekvő Tijuanában. A rendőrök megígérték, hogy elengedik őket, ha a lány sztriptízel nekik.

Mellmarkolászás a felvételen

A filmen a lány ledobja a ruháját, feláll egy asztalra, mire valaki bekiabál, hogy zenét. Negyven másodpercnél megérkezik a zene, de a lány éppen lekászálódik az asztalról, hogy a terem középre húzza azt. Aztán mintha ő is a zene után érdeklődne, és a rendőrökkel együtt szórakozna valamin.

Hosszú tétlenkedés után visszaveszi a kabátját, amit nem sokkal később újra ledob, miközben a rendőrök biztatni kezdik. Végül letolja a nadrágját, kivillan a tangája, és rázni kezdi a fenekét az asztalon. A közönség mintha nem lenne megelégedve ezzel.

2

Aztán három és fél percnél leül az asztalra egy rendőr, akinek ezúttal tényleg vetkőzni kezd a fekete hajú, tetovált lány. Átkarolja, az arcába nyomja a mellét, miközben a többiek éljeneznek. Az ötperces videó végén megfordul, vonaglik még a rendőr ölében, aki pedig markolássza a melleit, aztán a bugyija környékén matat.

Éjszakában dolgozott

A felvétel állítólag március másodikán készült, de csak május huszonharmadikán, hétfőn hozta nyilvánosságra a mexikói újság. Nem sokkal azután, hogy a város polgármestere, Carlos Bustamente bejelentette, hogy felfüggesztett tizenöt rendőrt erkölcstelen viselkedés és a bizalom elvesztése miatt, köztük Victor Manuel de la Cruz Candelariát, az egyik kerületi rendőrőrs vezetőjét – írja a Daily Mail.

4

Candelaria tagadta, hogy bármi szerepe lenne a balhéban, és elmondta, hogy a nőt nem kényszerítették, hogy vetkőzzön, sőt, azt állította, hogy saját akaratából csinálta. "A bíróság már korábban elrendelte a szabadon engedését, mert nem vett részt közvetlenül a bűntényben. Ő egy éjszakában dolgozó csaj" – mondta.

Egy sajtótájékoztatón Bustamente mégis azt mondta, hogy nem valószínű, hogy bármelyik gyanúba keveredett rendőr megtarthatja az állását, hiszen amit csináltak, abba nyoma sincs erkölcsösségnek.