Egy kanadai férfi guminőt ültetett maga mellé a kocsiban, hogy igénybe vehesse a közösségi autós sávot. A babát szépen felöltöztette, még egy sapkát is nyomott a fejébe. A rendőrség egy fülesnek köszönhetően kapta el.

Alig néhány napja vetette fel Tarlós István, hogy Budapesten is megpróbálkoznának a telekocsizással, azaz megnyitnák a buszsávokat azok előtt, akik több utassal autóznak. Egy kanadai férfi azonnal ötletet adhat azoknak, akik azon gondolkodnak, hogyan lehetne kijátszani a rendőrséget, csak a kivitelezésen kéne finomítani.

Egy ötvenegy éves burlingtoni férfi úgy próbált végighajtani a közösségi sávon, hogy egy guminőt ültett az autóba. A babát felöltöztette, sapkát adott fejére (ami egyébként pohártartóként volt kialakítva). A CHCH információi szerint a rendőrség fülest kapott, így kapták el.

"110 dolláros (kábé húszezer forint) büntetést kapott a helyszínen, és pontokat vontunk le a jogosítványáról" – nyilatkozta a rendőrség részéről a szóvivő, Graham Williamson a csatornának. A rendőrség természetesen figyelmeztette a férfit arra is, hogy legalább két embernek kell az autóban ülnie, hogy használhassa a sávot.