Az alma és a lósperma ízharmóniájára épít az a kompozíció, amely egy új-zélandi kocsma itallapján szerepel. Nem ez az ijesztő, hanem hogy van rá kereslet.

Egy új-zélandi kocsma a bizarr ízlésű italkedvelők igényeit is kielégíti: lóspermából kínálnak felest, amelyet almával vagy más gyümölcsökkel ízesítenek. A wellingtoni Green Man egy gasztropub, amely különleges italokat kínál, de hasonló még nem volt az itallapjukon.

Az ital tulajdonképpen nem is igazi feles, mivel egyrészt csak három centiliter, másrészt egy csepp alkoholt sem tartalmaz. Minden adagban körülbelül 300 millió, behűtött hímivarsejtet tartalmaz. A különlegességet egy helyi gasztrofesztiválon mutatták be, de úgy tűnik, a kínálat állandó része marad.

A Green Man társtulajdonosa a Dominion Postnak kifejtette, a különlegessége férfiak és nők is fogyasztják. Megjegyezte, még az elszánt fogyasztóknak is azt javasolja, hogy ne ízlelgessék a ragacsos nedűt, hanem húzzák le, a lehető leggyorsabban.

A terméket még a kocsmáros sem teszi túl vonzóvá. "Nem hinném, hogy sokaknak ízlene. Mondjuk úgy, hogy még senki sem jelezte, hogy függővé vált volna tőle." Az íze egyébként állítólag vaníliás krémhez hasonlít. Ha pedig valaki az iránt érdeklődik, miként jutnak az ital alapját képező lóspermához, annak az alábbi videó nyújthat kielégítő felvilágosítást.