A 28 éves Ricky Pena jó ideje csalta nejét egy pultoslánnyal, akit egy vitát követően felesége autójával gázolt el. A nő egy könnyebb fejsebbel megúszta, a gázoló azonban öt órával később maga is balesetet szenvedett, és súlyos állapotban került kórházba.

A harlemi Ricky Pena a rendőrség szerint összekapott valamin 23 éves szeretőjével, és kegyetlen bosszút állt rajta: asszonya Honda terepjárójával elgázolta, majd cserbenhagyta a vérző nőt. Öt órával később az univerzum egyenlített: maga Pena is balesetet szenvedett, és súlyos állapotban került a harlemi kórházba - írja a news.com.au.

Rosa Estevez, a megcsalt feleség a New York Postnak azt nyilatkozta az eset után, hogy biztosan elválik hűtlen és szívtelen férjétől. A gázolásról azonban ő sem tudott sokat mondani: "Fogalmam sincs, mi történhetett velük. Csak annyit tudok, hogy verekedni kezdtek, vitába keveredtek, és a férjem elütötte őt" - próbálta megtippelni a történteket. "Már nem vagyunk együtt, véget ért a házasságunk"  - tette hozzá az asszony.

A helyszínen hagyott, elütött pultoslány szerencsére egy fejsebbel megúszta a cserbenhagyásos gázolást, az orvosok szerint állapota stabil. Az amúgy biztonsági őrként dolgozó Penát jelenleg ittas vezetéssel és szándékos balesetokozással vádolják a hatóságok.