Igazi pőre parádét szeretne rendezni pár bevállalós moszkvai csaj, ha Vlagyimir Putyin megnyeri a jövő évi elnökválasztást. A brutálisan komoly kampányfogáshoz videó is készült, amelyen a dekoratív Diana széttépi saját felsőruházatát.

Ruháik ledobálását ígérik szebbnél szebb orosz lányok, ha Vlagyimir Putyin jelenlegi orosz kormányfő megnyeri a 2012-es elnökválasztást (bár még hivatalosan nem közölte, indul-e a posztért). A három lány online indította el a Putyin Hadserege nevű kampányt, aminek végén a további bevállalós csajok között egy iPad2-t is kisorsolnak - írja a Daily Mail.

A videót Putyin párttársának, Kirill Scsitovnak a blogjára töltötték fel. Ezen a kedves arcú, és meglehetősen jó nő Diana vonulgat Moszkva utcáin tűsarkúban és kosztümben. Eközben Putyint fényezi, akiért "meg van őrülve" és akit "nagy politikusnak, egy elképesztő férfinek" tart. "Milliónyian csodálják őt, de vannak olyan emberek, akik sárral dobálják - talán azért, mert félnek tőle, talán azért, mert gyengék, és mert sohasem vehetik át az ő helyét" - fogalmaz igen keményen a törékeny diáklány.

Diana sétája végén leér a Moszkva folyó rakpartjára, ahol két csinos barátnője napozik nyugágyakon. Közben egy laptopon a karakán Putyin Facebook-oldalát tanulmányozzák. Diana megérkezésekor felbolydulnak a lányok: előkapnak egy fehér női felsőt, amire vörös rúzzsal, cirill betűkkel ráírják, hogy "Szakítani fogok Putyinért". Ezután iPadet villant egyikük, majd megkérik a dekoratív ruszki lányokat, hogy töltsenek fel videót, amin látszik, ők mit szaggatnának szét az oroszok erős emberéért.

A video vége természetesen happy end: Diana felveszi az összefirkált felsőt, kicsit összenyomkodja a melleit, majd széttépi a ruhadarabot. A végeredményt már nem láthatjuk, mert a felvétel ügyes vágói magát a képet is kettétépik. Marad a körömrágás, és a keserű tippelgetés: kificcent-e a mellbimbó?

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!