18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kutyával szexelt, belehalt az ír nő - az ebtulaj életfogytiglant kaphat

2011.07.21. 22:03
Allergiás volt a kutyaspermára, ez lett a veszte egy ír ebfil nőnek - derült ki végre három év után az orvosszakértői vizsgálatból. Precedens értékű per, egy 150 éves jogszabállyal és négy árvával.

2008 óta húzódó ügy végére kerülhet pont a közeljövőben Írországban: az események három főszereplője két torz szexuális érdeklődésű ember, no meg egy németjuhász. Egy négygyerekes, 43 éves nőt (nevét nem hozták nyilvánosságra) és az 57 éves buszsofőrt, Sean McDonnellt közös érdeklődésük hozta össze, egy csetoldalon találkoztak, ahol a bestialitás, tehát az állatokkal létesített szexuális kapcsolat iránt rajongók ismerjedhettek - írja az ír Journal.

kuty308

A páros 2008. október 7-én találkozott Limerickben, ekkor a férfi erre betanított németjuhásza és a nő szexuális kapcsolatot létesítettek. Ez még lehet, hogy örömteli volt valakinek, de a folytatás kevéssé, mert a nő, noha kórházba szállították, fél óra alatt belehalt a kutya miatt rátört allergiás reakcióba. Az állatot azóta karanténban tartják, a nő halálának okát azóta kutatták. Most derült ki: tényleg immunreakcióként fellépett anafilaxiás sokk következtében veszítette életét.

Az ír Star arról számol be, a vizsgálatok szerint a nő nem a kutya szőrére, hanem spermájára volt allergiás, és már a közösülésük éjjelén rosszul lett. A kutyáról saját forrásukra hivatkozva úgy írnak: a szőre a megfelelő helyeken úgy volt fazonírozva, hogy gond nélkül szexelhessen nőkkel.

Három év?

Az ír hatóságok az azóta eltelt három év alatt nem hoztak ítéletet az ügyben, valószínűleg nemcsak azért, mert most találták bizonyítottnak az áldozat ebsperma-allergiáját, hanem mert nem találtak olyan jogszabályt, ami alapján támadhatatlan ítéletet hozhatnának a buszsofőr ellen - aki egyébként azóta előzetesben van. A Belfast Telegraph szerint ennek oka, hogy amennyiben egyik felet sem kényszerítették az aktusra, nem lehet bűncselekményről beszélni, hiába halt bele a nő.

kuty309

Most azonban találtak egy 150 éves jogszabályt, amelynek értelmében már önmagában az állattal való közösülés is büntetendő. Az ír törvénykezés történetében ez lesz az első eset, hogy valakit az 1861-es Offences against the Person Act (vagyis személy elleni bűncselekményről szóló törvény) 61-es szakasza értelmében ítélnek el, már ha elítélik. Amennyiben a vád helytállónak bizonyul, a férfi akár életfogytiglant is kaphat - jegyzi meg az Irish Central. Arról nincsenek információk, hogy a meg nem nevezett asszony árvái milyen idősek, illetve tudják-e, anyjuk miért vesztette életét.