A tizenhét éves floridai fiú agyonverte a szüleit egy kalapáccsal, aztán Facebookon áthívta bulizni több tucat barátját, miközben a holttestek végig a hálószobában voltak. Bár csendháborítás miatt kihívták a rendőröket éjszaka, csak másnap reggel fedezték fel a holttesteket.

A rendőrök egy névtelen fülesnek köszönhetően mentek ki a házhoz vasárnap reggel, ahol a másnaposságtól szenvedő Tyler Hadley eleinte azt hazudta nekik, hogy a szülei elutaztak, idézte a People magazin Don Kryakot a rendőrségtől.

A rendőrök végül bementek a házba, és megtalálták a holttesteket a hálószobában, amiket Hadley nagyjából letakargatott törülközőkkel, könyvekkel, és iratokkal, a kalapács pedig ott feküdt köztük. "Könyörtelen mészárlás volt" – mondta Kryak.

A Huffington Post információi szerint Hadley délután fél kettő körül ölte meg a szüleit a hálószoba előtt, aztán bevonszolta a holttesteket, és rájuk zárta az ajtót.

Csendháborítás a kisebb baj

Ezután, mintha mi sem történt volna, bulit szervezett. Körülbelül hatvan embert hívott meg, és vasárnap hajnalig tartott mulatozás. Állítása szerint már azelőtt körbeküldte a meghívókat, hogy megölte volna a szüleit. "A gyilkosság után szervezte a partit" – állította ezzel szemben Don Kryak.

A hatalmas zaj miatt állítólag ki is hívták a szomszédok a rendőrséget, akik hajnali fél kettő körül ki is mentek. A buli akkortájt már kezdett lecsendesedni, az emberek kezdtek elszállingózni a házból.

Azt nem lehet tudni, hogy a bulizók közül bárki látta-e a Mary Jo és Blake Hadley holttestét, vagy hogy tudott volna arról, hogy a szülők otthon vannak. Mindenesetre a buliban az a pletyka terjedt, hogy Hadley megölte a szüleit, ezért értesítette valaki másnap a rendőrséget.

Nem engedték meg a bulit

Egy névtelenséget kérő tini a WSVN-TV-nek azt nyilatkozta, hogy az iskolakerülő Hadley azért ölte meg a szüleit, mert nem engedték meg neki, hogy megszervezze a bulit. Az apja egy erőműben dolgozott, míg az anyja általános iskolában tanított.