Dez Heal idén nyáron már csak baseballozik, azután, hogy kedvenc szabadidős játékába kis híján belehalt. A 13 éves virginiai fiú nindzsásat szeretett játszani, de egy ugrás után átfúródott a nyakán a kardnak használt bambuszrúd.

A virginiai 13 éves Dez Heal nemrég majdnem csúnyán pórul járt játék közben, amikor egy bambuszrúd kis híján megölte – írja az ABC. A fiú nindzsásat játszott, egy bambuszrudat a pólójába csúsztatott a hátán, imitálva a nindzsák népszerű ábrázolását.

Vigyázat, erős képi elemeket tartalmazó videó!

“Szerintem, amikor ugrott, akkor a rúd előre csúszhatott, amikor pedig leért a földre, akkor belefúródott a nyakába” – mondta az ABC-nek Heal barátja, aki a szemtanúja volt az esetnek. A fiúnak nagy fájdalmai voltak, keservesen kiabált szülei után. Apja azonnal hívta a mentőket.

A fiúnak nagy mázlija volt, a bot nem érintett fontos vérereket, egy ideget viszont eltalált, de annak a hatásai is hamarosan elmúltak, már csak egy kis kötés emélkeztette a fiút a balesetre a riport készítésekor.

“Megtanultam, hogy ne játsszak a botokkal, és most már félek a bambusztól” – vallott őszintén a tanulságokról Heal barátja.