Merész versenyt hirdetett egy kanadai rádió: a hallgatóknak legszimpatikusabb versenyzőnek állják a mellnagyobbító műtétét. Kilenc nőt maga mögé utasítva egy transznemű versenyző győzött, akinek ez komoly lépés lesz a nővé válás felé vezető hosszú, rögös és meglehetősen drága úton.

A csak Avery néven futó férfinek vélhetően komoly megerősítést nyújt majd identitásváltása terén, hogy megnyert egy versenyt, aminek nyereménye egy pár szilikonmell 10 ezer dollár értékben. A férfiból nővé avanzsáló versenyző a kanadai 90.3 AMP Radio "Breast Summer Ever" nevű versenyén indult és nyert (a verseny neve egy lefordíthatatlan szójáték, egyszerre jelenti minden idők legjobb csöcsét, illetve nyarát).

A transznemű versenyző kilenc társát előzte meg, a szavazatok 76 százalékát megszerezve, és erre nagyon büszke. "Olyan fokon segített a versenyen való indulás és annak a megnyerése, hogy azt el sem tudom mondani"- nyilatkozta utána. Az eredményhirdetést követően Avery elmondta a rádióban, hogy Thomas volt az eredeti anyakönyvezett neve, amit két éve cserélt le. Elmondása szerint sok időbe telt, mire rátalált a jelenlegi személyiségére, de mostmár a transzneműséget is büszkén viseli. Jelenlegi helyzetében hét hónapja kap hormonkezelést és hangterápiában is részesül.

Bár ellentmondásosak a vélemények az ilyen versengésekről, de mivel Avery otthonában, a kanadai Alberta tartományban már nem állja a társadalombiztosítás a nemváltó műtéteket, neki éppenséggel kapóra jött a verseny.