Perli a JetBlue légitársaságot egy harlemi pénzügyi tanácsadó, mert túl rövidnek ítélt nadrágja miatt nem engedték elutazni azzal a repülőgéppel, amelyre egyébként volt jegye. Melinda Knowles nem akarta az ölét mutogatni.

Bő pólója alatt nem látszott, visel-e bármit, ezért leszállítottak a repülőről egy amerikai nőt július 13-án a New York-i LaGuardia reptéren. Melinda Knowles pénzügyi tanácsadó egy floridai üzleti megbeszélésre indult, és állítja, hajnali négykor, öltözködés közben csak felkapta az első néhány cuccot, ami a kezébe akadt. Pechjére ez egy nagyon bő kék póló, és egy túl rövid farmershort volt.

Az egyébként korábban modellként is dolgozó Knowles-ról a légitársaság egyik alkalmazottja eleinte azt hitte, bő pólója alatt semmit sem visel, ezért megkérdezte tőle: "Nem akarom látni a bugyiját, vagy ilyesmi, de van magán?" – idézi a nő vallomását a New York Daily News.

Knowles azonban nagyon szemérmes, ezért nemigen akart semmit megmutatni neki. "Azt akarta, hogy megmutassam az ölemet, nagyon megalázó volt. Vulgáris. Macsó. Udvariatlan." A jelenet a nő utastársai előtt játszódott, valószínűleg ez sem tette kellemesebbé az élményt. Végül leszállították, és egy hangárhoz kísérték, ahol kicsit felemelte a pólója alját, hogy bizonyíthassa, ruházata hiánytalan, tehát megfelel az utazási feltételeknek.

A légitársaság munkatársa ezután visszakísérte a tepülőre, ám a tudomására hozták: a pilóta nem hajlandó felszállni, amíg ő a fedélzeten van, ezért el kell távolítaniuk. Knowles, látva utastársai kezdődő idegbaját a késlekedés miatt, inkább elhagyta a gépet, és egy négy órával későbbi járattal utazott el. Azóta szerzett ügyvédet, a neki okozott erkölcsi kár miatt pedig már perlik a céget. A légitársaság szóvivője nem kommentálta az esetet.