18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Férfiprostival szexelt Basescu pópája

2011.07.29. 16:34
Csináld! Nevezz kurvának! Csapkodj! Ilyen és ehhez hasonló utasításokkal látta el a vele lévő 18 éves férfiprostituáltat a román elnöki palota pópája. Az akkor még gyermekkorú fiú 100 eurót kapott, amiért jól meghágta az őt szerelmének nevező egyházi vezetőt.

Azzal vádolja egy 18 éves román férfiprostituált a Cotroceni Palota (a román államfők bukaresti székhelye) templomának pópáját, hogy igénybe vette az ő szolgáltatásait - írja a Manna.ro erdélyi hírportál. A prostiügybe a lap szerint a romániai OTV televízió igazgatója, Doru Iuga is belekeveredett.

A pópával, Irineu atyával való együttlétkor még kiskorú Cristian Stefan így mesélt a történtekről: "Egy csütörtök este találkoztunk, fél tíz körül a Horoscop szálloda előtt. Én taxival mentem, ő ott várt a szolgálati BMW-jével. Papi ruhában volt, de a nyakában nem viselt keresztet. Megkérdezte, mennyit kérek anális és orális szexért. 350 lejt (kb 22 400 Ft) mondtam. Ő egy 100 euróst (27 000 forintot) adott."

church

Stefan szerint nem sok szó hangzott el köztük, kapott egy pohár italt, aztán a pópa munkához látott. Berakott valamilyen pornót a lejátszóba, és aktus közben kedvesemnek, szerelmemnek becézte a prostituáltat. Kettejük között orális és análszex is volt, az utóbbi a klasszikus kutyapózban. "Ő volt a passzív. Négykézláb állt, amíg csináltuk, és arra kért, kiabáljam, hogy «csináld», hogy köpjem le, hogy mondjam neki, ő a kurvám, és csapkodjam a fejét" - írta le a 25 perc körüli aktusokat. A fiú szerint a pópa 2-3 hónapon belül 6-7 alkalommal vette igénybe a szolgáltatásait.

"Megpróbálsz segíteni valakin, és lám, mi történik!" - hőbörgött a Irineu atya, amikor az Adevărul napilap szembesítette a vádakkal. A pópa a Manna.ro információi szerint korábban többször osztott áldást volt román államfőknek, köztük Ion Iliescunak és Emil Constantinescunak is.