Egy családi veszekedéshez mentek ki még június végén az ohiói rendőrök, ahol egy férfi és egy nő részegen üvöltözött egymással a kocsijukban. Amikor a nőt megpróbálták kiszedni a kocsiból, akkor a legnagyobb meglepetésükre anyatejjel arcon spriccelte őket. A dologból bírósági ügy lett, amit augusztus közepére le is zavartak.

Két év felfüggesztett börtönbüntetést és 200 dollár (kb 38 ezer forint) pénzbírságot kapott augusztus elején az ohiói bíróságon az a 31 éves nőt, Stephanie Robinette, aki még június végén arconspriccelt anyatejével néhány rendőrt - írja a Wicked Hype. Robinette részeg volt tette elkövetésekor, így mindezek mellett még alkoholelvonóra is kötelezték.

A nő a férjével veszekedett a kocsijukban még június 25-én, amikor kiérkeztek hozzájuk a rendőrök. Elvileg a nő volt a veszekedésben a szenvedő fél, a rendőrök megpróbálták kiszedni a kocsiból, de nem akart együttműködni velük.

Olyannyira nem, hogy a kapálózás és a kiabálás mellé még jól arcon is spriccelte őket az anyatejével, így a hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárást indítottak ellene. Ráadásul ahhoz, hogy spriccelni tudjon a mellével, megvalósított némi közszeméremsértést is, amikor elővette a mellét a jobb célzáshoz.

Robinette összességében még egész olcsón megúszta a dolgot, ráadásul akkora mázlija van, hogy az esemény minden mozzanatáról készült videófelvétel, de a spriccelésről konkrétan nem, mert azt olyan helyen csinálta, amire nem látott rá a rendőrautó kamerája.