Egy mobillal kellett felvennie egy hatéves dallasi kislánynak, ahogy az anyja több férfivel is közösül egyszerre. A nő már terhessége alatt felhívta magára a gyermekvédelmi hivatal figyelmét, mert felmerült a gyanú, hogy esetleg drogozik, és a hatóság később is ellenőrizte, hogy az anya rendesen gondoskodik-e gyerekéről. A mostani eset egy szombati bejelentésnek köszönhetően derült ki.

Egy bejelentés vezette a rendőröket szombaton Dallas északnyugati részébe egy anyához, aki rendszeresen arra kényszerítette a hatéves lányát, hogy videóra vegye az orgiáit – írja a Dallas Morning News. A jegyzőkönyvek szerint az anya beismerte, hogy az ő ötlete volt, hogy kislánya mobiltelefonnal felvegye, ahogy ő több férfivel szexel.

A nő vallomása szerint márciustól mostanáig összesen három alkalommal volt hat férfival. A lap egyelőre nem tudja, hogy férfiakat beazonosították-e már, a nő nevét pedig a hatóságok nem szeretnék kiadni a gyerek védelmében. "A gyerek rendben van. Mint minden hasonló helyzetben, szüksége lehet kezelésre, ezért vele vagyunk" – nyilatkozta Marissa Gonzales a gyermekvédelmi hivataltól.

Ez a második alkalom, hogy gyermekvédelem foglalkozott a családdal, ugyanis 2004-ben, amikor az anya terhes volt kislányával, kivizsgálták, mert arra gyanakodtak, hogy drogozik. Később is figyelték, hogy rendesen gondoskodik-e a gyerekről. A tárgyalást augusztus tizenhatodikán tartják, addig eldöntik, hogy rábízhatják-e a gyereket valamelyik családtagra. A huszonnégy éves nő tettéért akár tíz évet is kaphat.