Néhány nap alatt négy késelés is történt Temesváron: a vasárnapi áldozat meghalt, később pedig sorozatban szúrtak meg újabb nőket. Az elkövetőt azóta elfogták, a férfi azt állítja, szerelmi csalódás miatt támadott, amióta ugyanis kiderült, hogy barátnője megcsalta, nem bírja elviselni a nőket.

Néhány nap alatt négy késes támadás is történt Temesváron – írta a manna.ro. Vasárnap éjjel egy 42 éves nőt késeltek halálra, a külsérelmi nyomok alapján pedig a rendőrség azt feltételezi, hogy a gyilkosság előtt megverték. A holttestet egy benzinkút mellett találta meg két járókelő. A hírek szerint az áldozat prostituáltként dolgozott.

Nem sokkal később újabb bejelentés érkezett egy következő támadásról: az áldozat egy 23 éves nő, akit délben támadott meg az elkövető, bántalmazta, majd többször is hason szúrta. A nő sikoltozni kezdett, a támadó pedig vélhetően megijedt és elszaladt, így az áldozat élve megúszta – állapota súlyos, de kielégítő.

Szintén fényes nappal, délután egy 45 éves nőt szúrtak meg, a támadó szintén elmenekült. A vízügyi igazgatóságon dolgozó asszony szintén túlélte a támadást, azonnal az intenzív osztályra került, ahol megműtötték, állapota azóta kielégítő.

Ezek után egy kutyáját sétáltató nőre támadtak rá a vár környékén, és röviddel a harmadik keddi támadás után a rendőrség elfogta az elkövetőt is, a 33 éves Aurel Mândrilát. A férfi, aki az utolsó három késelést bevallotta, a hírek szerint szerelmi bánatában vált agresszívvé. A támadó állítólag nem bírta elviselni a nőket, amióta kiderült, barátnője megcsalta. Elfogásakor gumikesztyű és kés volt nála. Korábban tíz évet ült erőszakos bűncselekmény miatt, nemrég szabadult a börtönből.