Letartóztattak egy tizenkilenc éves texasi férfit, mert betört egy lakásba, és harapdálni kezdte a tulajdonosnő nyakát. Azt állította, hogy ő egy ötszáz éves vámpír, akinek muszáj ennie.

A tizenkilencéves Lyle Monrore Bensley egy szál boxerben rontott be a nő lakásába, ahol hörögve harapdálta és ütötte őt az ágyában – írja a Houston Chronicle. A nőnek viszont sikerült megszöknie, és nem sokkal reggel hét előtt kihívta a rendőrséget. A továbbra is vadul hörgő Bensleyt végül a parkolóban fogták el némi kergetőzés után. "Könyörgött, hogy fékezzük meg, mert nem akar megölni bennünket" – nyilatkozta Daniel Erickson rendőrtiszt a helyi lapnak. "Azt állította, hogy ő egy vámpír, aki ötszáz éve él, és muszáj volt ennie" – tette hozzá.

A orvos szerint a gyanúsított nem állt drogok hatása alatt. A hatóságok természetesen orvosi megfigyelés alatt tartják, és a lap információi szerint 40 ezer dolláros (kb. 7 és fél millió forint) óvadékot szabtak ki rá. A megtámadott nő csak kisebb sérüléseket szenvedett.