Felhagyott a pornózással egy amerikai férfi, hogy a tanításra koncentrálhasson, de 2011 januárjában előző munkája miatt felfüggesztették az állásából, áprilisban pedig még a képesítését is visszavonták. Nem volt sok választása, visszament pornózni.

Kirúgták a CNN egyik legnépszerűbb civil riporterét – ez azt jelenti, küldhetett képet és videókat a CNN honlapjára – a helyettesítő tanári állásából, miután a floridai iskola vezetése bizonyítékot talált, hogy régebben meleg pornósztár volt - írja a NYDailyNews.com.

Shawn Loftis 2010 tavaszán hagyta ott pornózást, hogy a tanításra koncentrálhasson, de állítólag még mindig elég ismert a pornós neve, Collin O'Neal. Az alakításaival több díjat is nyert, saját wikipédia oldalán meg is neveztek néhányat, és feltüntettek párat a filmjei közül is. Loftis elnyerte például 2009-ben a legjobb pornós díját, de legjobb előadói díjat is szerzett korábban.

A férfit januárban függesztették fel a helyettes tanári állásából, majd áprilisban még a tanári képesítését is visszavonták, hiába állította határozottan, hogy a pornós karrierjének vége.

Ön mit szólna, ha egy pornós tanítaná a gyerekét?

Loftis filmjei állítólag mind egzotikus helyeken készültek és a jelenetek között volt egy kis történelmi és kulturális áttekintés is az adott helyről. Hasonló műsorokat csinált a CNN-nek is, csak kihagyta belőlük a korhatáros tartalmat.

Az egykori pornós a Miami New Timesnak elmondta, a CNN tudott a múltjáról, de őket nem nagyon érdekelte. Szerinte az iskolának is hasonlóan kellene megközelítenie a dolgot. Panaszt tett egy jogvédő egyesülétnél is, de nem sikerült elérnie, hogy újra taníthasson, így Lofits most visszatért a pornóiparba.