Furcsa reklámot választott magának egy Alicia Tenderness nevű belga prosti: egy focipálya melletti hotel ablakában szexelt nem sokkal egy belga bajnoki előtt. Az elvonuló szurkolók persze nagyon örültek, és Tenderness is, aki azt mondta, nem tudta, hogy látják, azt hitte sötétített a szálloda üvege. De azért a biztonság kedvéért magán hagyta a légyotthoz a felsőjét.

Alicia Tenderness 26 éves és Bruges, Gent valamint Brüsszel környékén vállal prostimunkákat. Legalábbis a honlapja szerint. De úgy látszik, az üzlet nem ment eddig elég jól, mert a hétvégén ügyes trükkel hívta fel magára a figyelmet.

Legutóbb a Sint Truiden-Lokeren focimeccs előtt a Sint Truiden stadionjára néző Hotel Stayen ablakában szexelt Tenderness a hotel előtt elvonuló szurkolók nagy örömére – írja a De Standaard. Itt talál egy képet az akcióról. Az ügyet a rendőrség is vizsgálja annak ellenére, hogy a nőn rajta maradt a felsője, és csak a felsőteste látszódott az ablakból. “Megkerestem a rendőrséget, innentől kezdve az ő dolguk. Én nem tudom irányítani a vendégeimet” - mondta a hotel tulajdonosa, Luc Withofs a Guardiannek.

Az ablak előtt hétezer szurkoló vonult végig, az ablakban lévő párnak ez fel sem tűnt, csak akkor, amikor bekopogott hozzájuk a hotel egyik alkalmazottja, hogy figyelmeztesse őket. “Azt hittük, sötétített az üveg. Csak akkor tűnt fel, amikor nekinyomódott a mellem az üvegnek, és az emberek elkezdtek fotózni” – mondta a Guardiannek Tenderness.

A Sunnak is hasonló sztorit mesélt el: “Azt hittük, sötétített az üveg, és kifele látunk rajta, de nem látnak minket. Amikor másnak eljöttünk a szállodából, a recepciós hölgy nagyon hűvösen fogadott minket, mi meg nem értettük, hogy miért. Csak hétfőn esett le a dolog, amikor megláttuk az újságokban”. Majd visszavágott a hoteltulajdonosnak, hogy illett volna sötétített ablakokat beszerelnie a szobákba.

Később viszont módosította, hogy mi történt emlékei szerint. “Nem szexeltem. A szobámban az a férfi nem a kuncsaftom volt. A fiúm. Utolsó pillanatban vettük ki azt a szobát. Nagyon jól éreztük magunkat. Néztük a focimeccset az ablakból” – mesélte Tenderness a némileg átírt sztorit. Hozzátette, a magánélete megsértése miatt a jogi lépéseket is tervezi.

Mindenesetre arra jó volt a mutatvány, hogy felhívja magára a figyelmet. Azt, hogy inkább reklámcélból tudatosan tette mindezt, mintsem azért, mert annyira elragadta a hév, talán a legjobb bizonyíték, hogy tulajdonképpen semmit sem mutatott meg magából. Legalábbis az eddig megjelent képeken. És azt sem lehet biztosra mondani, hogy szexelt-e, csak azt, hogy mögötte állt egy férfi, és nagyon úgy tűnt.