Angela Martinnak nem tetszett, hogy lánya a vagina szót írta ki a Facebookos üzenőfalára. El akarta venni a számítógépét, de a gyerek nem engedte. A megoldás? Anyu szerint az, hogy megbilincseli a gyereket.

Bilincsben vitt el a rendőrség otthonából egy coloradói nőt, mert bilincsbe verte a lányát. A balhé oka csak annyi volt, hogy a tizennégy éves lány a vagina szót írta ki a Facebook-falára, ez pedig felhúzta az anyukáját (pedig csinálnak ilyet mások is).

A tinilány anyja, Angela Martin helyi idő szerint vasárnap éjjel érkezett haza férjével, valószínűleg azonnal utána is nézett, mit ténykedett a gyerek otthon, egyedül. Amint észlelte az őt megbotránkoztató szót, azt követelte lányától, hogy azonnal mondja meg a jelszavát, amire az nem volt hajlandó.

A felbőszült anya ekkor el akarta venni a számítógépet, de a lány azt sem adta. "Megpróbáltam elvenni a gépét, dulakodni kezdtünk. Rájöttem, hogy sehogy sem tudom irányítani. Megbilincseltem, és feljöttem az emeletre, hogy hívjam a rendőrséget. Mire visszamentem a földszintre, már nem volt ott, átrohant a szomszédba, összebilincselt kézzel. De nem, nem verem a gyerekeimet, szóval remélem, hogy ez majd nem így jön le" – fejtette ki az asszony a 9Wants to Know-nak.

A rendőrségi jelentések szerint lánya valóban a szomszédoktól kért segítséget, azok pedig rögtön hívták a zsarukat. A helyszínre érkezve a gyereket még mindig bilincsben találták, csuklói körül vörös foltokkal, arcán karmolásnyommal. Martin anyuka azóta a jefferson megyei büntetés-végrehajtási intézetben várja novemberben esedékes tárgyalását. Lánya, állítása szerint, barátainál húzta meg magát.