Egy 44 éves thai nő egy bangkoki szépségszalonban már több mint húsz éve úgy feszesíti páciense hátsóit, növeli a mellméretüket, rázza formába az egész testüket, hogy popzenére paskolja őket. A módszeréről semmit sem tudni, azt sem, hogy tényleg létezik-e, mindenesetre a thai kormány engedélyezte.

Állítólag filmsztárok is igénybe vették már a bangkoki Khemmikka Na Songkhla szépségszalonjának szolgáltatását, amelyben a testrész pofozgatásával növeli a páciens mellméretét. A szépségszalon Fight Club-szerű szabályzatában viszont azt írja, nem szabad arról beszélni, hogy milyen hírességek mellét ütögette már a 44 éves nő, aki technikájával egyedülálló a világon.

A nő húsz éve foglalkozik az ütögetéses szépségápolással, a mellnövesztés mellett a fenékfeszesítés, illetve az arc ránctalanítása a fő területe. Mivel Songkhla a lehető legdiszkrétebben akarja kezelni vendégkörét, így a módszer hatékonyságára semmi bizonyíték sincs, csak az ő beszámolói, amelyek szerint természetesen csodálatosan hatásos az eljárás. Illetve rajta kívül még a thai kormány is hisz benne: pár napja kering a neten egy Songhkláról készült videó abból az apropóból, hogy a thai egészségügyi minisztérium egy féléves felmérés után megállapította, a módszer működik, így engedélyt adtak neki a szépségszalon üzemeltetésére.

A thaiföldi hírekkel foglalkozó Bangkok Charlie blog azt írja, a kezelések nem olcsók, a sima pofozgatás százezer forint körül van átszámítva, egy teljes kúra pedig körülbelül kétszázezerbe kerül.