Egy amerikai pornószínésznő felkapaszkodott egy Venice Beach-i tűzoltóautóra, széttárta a lábait, kidobta a melleit, és arra biztatta az arra járókat, hogy játsszanak egy kicsit vele. A Los Angeles-i tűzoltóság főparancsnoka viszont nem adott engedélyt az autók ilyen célú használatára, ezért az esetet kivizsgálják, és nagyon megbüntetnek mindenkit, aki részt vett ebben a fertőben.

Vizsgálat indult több Los Angeles-i tűzoltó ellen, mert pornófilmekben vettek részt, és együttműködtek a producerekkel. Ezt megerősítette az NBC-nek Jamie Moore, a városi tűzoltóság kapitánya is. Az NBC LA azt írja, hogy ez a második eset, amikor hivatalos közegeket pornós közreműködésért vizsgálnak: áprilisban közlekedési rendőrök keveredtek felnőttfilmekbe.

Az NBC névtelen forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy több tűzoltó is engedélyezte a pornósoknak, hogy a szolgálati járműveiket felhasználják a filmjeikhez, a kész alkotások azóta szabadon elérhetőek az egyik legnagyobb pornóoldalon. Egy bennfentes szerint a tűzoltók azért vettek részt a dolgokban, mert szerintük "ez jó móka". Állítólag mindenki, még az állomások parancsnokai is tudtak a forgatásokról. A vizsgálat akár egy hónapig is eltarthat. "A főparancsnok egyáltalán nem nézi el ezeket a dolgokat" - mondta Tina Haro, a Los Angeles-i tűzoltóság szóvivője.

A csodás tűzoltókocsik

Az egyik filmben a 63-as számú Venice Beach-i tűzoltóság 263-as számú kocsija szerepel. "Nézd ezt a kocsit, hát nem csodás?!" - mondja Charley Chase színésznő, aztán felmászik rá, szétteszi a lábát, a melleit mutogatja, és megkéri a járókelőket, hogy egy kicsit játsszanak vele. A közelben egy teniszpályán állnak páran, amikor pedig felbukkannak a pornósok, az egyik férfi azt mondja, hogy ismeri őket. "Tűzoltó vagyok" - teszi hozzá.

Az ötös számű hollywoodi tűzoltóörs ellen is vizsgálat indult, mert hasonló körülmények között az ő 41-es számú kocsijuk is felbukkan egy filmben. A tűzoltóság szóvivője elmondta, széleskörűen kivizsgálják az eseteket, és megbüntetnek mindenkit, aki megsértette a házirendet, ártott a tűzoltóság hírnevének és együttműködött pornósokkal.

Nem egyedülálló

Ahogy az NBC írja, korábban a Los Angeles-i Közlekedési Hatóságnál vizsgálódtak, mert két parkolóőr is felbukkant áprilisban egy felnőtt filmben. Az egyiküket kirúgták, a másikuk pedig büntest kapott. Legutóbb pedig a New York-i rendőröket vették elő, mert leálltak táncolni a seggüket rázó lányokkal egy felvonuláson, ahol később lövöldözés robbant ki.