Egy 67 éves szexuális bűnöző buszmegállóban felszedett áldozatainak azt mondta, hogy túl kicsi a farka, így nem fog fájni, ha szexelnek vele. Egyúttal azt is felajánlotta a 13 és 14 éves lányoknak, hogy 400 dollárt fizet, ha lefekszenek vele, és még a motelszobát is kifizeti két hétre előre. Miután kiderült, hogy a pénz hamis, a lányok kihívták a rendőrséget. Edward Hartley-t a múlt héten le is tartóztatták.

Edward Hartley, akit korábban többször is elítéltek szexuális bűntettek miatt, két tizenöt év alatti lányt azzal vett rá a szexuális együttlétre, hogy megmutatta nekik kis méretű péniszét - írja a Phoenix New Times. A férfi egy buszmegállóban szedte fel a 13 és 14 éves áldozatait, akik azt mondták, hogy elszöktek otthonról, ő pedig felajánlotta nekik, hogy elviszi őket autójával.

Egy phoenixi motelben szobát is bérelt nekik, majd felajánlotta, hogy további 400 dollárt (kb. 86 ezer forintot) fizet, ha szexelnek vele. Eközben elővette a péniszét, és azzal próbálta nyugtatni a lányokat, hogy a szerszáma túl kicsi, így nem fog fájni nekik. A lányok a rendőröknek azt mondták, hogy beadták a derekukat, és mindketten lefeküdtek a férfival. Hartley ezt követően négy darab hamis százdollárost adott nekik, és megígérte, hogy további két hétre kifizeti a szobát.

Miután az egyik lány rájött, hogy hamis pénzt kaptak, a motel személyzetétől megkérdezte, hogy valóban ki van-e fizetve a szobájuk. Miután kiderült, hogy Hartley ebben is becsapta őket, kihívták a rendőrséget. A férfi ekkor persze már nem volt a helyszínen, de mivel a személyi igazolványát be kellett mutatnia, amikor kivette a szobát, így gyorsan a nyomára akadtak, és arizonai otthonában a múlt hét elején le is tartóztatták.

A 67 éves férfi szerint a lányok azt mondták neki, hogy 18 és 19 évesek. Azt elismerte, hogy az idősebbik tinédzserrel orálisan szexelt, de azt tagadja, hogy bármilyen más módon érintkezett volna a lányokkal. Hartley ellen kiskorú molesztálása, két rendbeli gyermekprostitúció és három rendbeli szeméremsértés miatt emelnek vádat.