A német pornós arra volt kíváncsi, hogy milyen gyorsan lépnek a biztonsági emberek, ha egyáltalán lépnek valamit. Az első próbálkozásnál több mint másfél perc után jelentek csak meg, a többi akciónál viszont már fürgébbek voltak. Mellek és videó.

A huszonnégy éves pornószínésznő, Mia Magna azt találta ki, hogy néhány sátorban megmutatja a melleit, és leméri, hogy milyen gyorsan bukkan fel az első biztonsági őr, hogy rászóljon. Ha egyáltalán rászól bárki is müncheni Oktoberfesten, amit évről évre milliók látogatnak a világ minden tájáról - írja a Bild.de.

Az első sátorban egy perc és húsz másodperc után érkezett csak a biztonsági ember, hogy rászóljon az egyik asztalon álldogáló pornósra. A közönség mindenesetre láthatóan élvezte Magma bemutatóját. A másik két sátorban ennyi idő se kellett, hogy valaki figyelmeztesse a pornóst, hogy öltözzön fel rendesen.

A második sátorban alig fél perc alatt megjelent egy biztonsági ember, hogy rendet rakjon az asztalok között, a harmadik esetben pedig nemcsak a biztonságiak hőbörögtek, hanem néhány vendég is. Az egésznek persze semmi értelme nem volt, kivéve persze azt, hogy most például mi is leírtuk Mia Magna nevét. Az Oktoberfestről egyébként korábban is mutogattunk már melleket, ha ide kattintanak, akkor a fesztivál legjobb dekoltázsait nézegetheti.