Egy floridai férfi szeptemberben legalább ötször végezte dolgát egy iskola tantermének küszöbére, de pechére a biztonsági kamera felvette az egészet, így gyorsan megtalálták, miután nyilvánosságra hozták a felvételeket. A férfi azzal védekezett, hogy a démonok miatt tette az egészet.

Kenneth Martin Sarsony szeptemberben legalább öt alkalommal végezte a dolgát a floridai Fort King Middle School egyik tantermének a küszöbén. A napokban azonban letartóztatta a rendőrség, miután nyilvánosságra hozták a biztonsági kamerás felvételeket, és ezek alapján sikerült őt azonosítani. A filmen Sarsony jól kivehető, és az is látszik, amint elsétál a kezében egy kis vécépapírral.

Amikor a rendőrök kérdőre vonták, a férfi a démonokra hivatkozott, de az nem derült ki, hogy ezek vették-e rá arra, hogy szarjon a küszöbre, vagy éppenséggel tőlük kívánta megvédeni az iskola tanulóit a küszöbön elhelyezett széklettel. Mindenesetre öt rendbeli bitrokháborítással vádolják, tételenként 2500 dolláros büntetéssel, így összesen valamivel több mint 2,5 millió forintot kell majd fizetnie.

A férfi a széklet mellett mindig hagyott egy kis kézzel írt üzenetet is a küszöbön, ezek tartalmáról egyelőre nem tudni semmit. Egy alkalommal pedig egy női tangát rakott a csomagja mellé. Általában éjszaka végezte a dolgát, esetleg hajnalban, ezért a rendőrök felszereltek egy biztonsági kamerát, ami jól belátta az érintett osztálytermet és környékét.

Sarsony azóta elérhetetlen, nem nyilatkozik senkinek, annyit lehet tudni, hogy egyszer azt mondta, segítségre van szüksége, és mivel tart még a nyomozás, a rendőrök sem közölnek információt.