Fél évvel ezelőtt sírva távozott egy londoni magániskolából az a tanárnő, akiről egy diák topless fotókat szivárogtatott ki, mára azonban már megfeledkezett az akkor érzett szégyenről. A 33 éves Joanne Salley újra tanít, és ő lett egy fehérneműkollekció reklámarca.

Újra taníthat régi iskolájában, sőt, egy fehérneműkollekció reklámarca is lett az a brit tanárnő, akinek topless képeit hat hónappal ezelőtt megkaparintották diákjai, és ebből óriási botrány keveredett – írja a Daily Mail. A 33 éves Joanne Salley a Menarys áruháznak készült reklámfotók egyikén fekete, csipkés szettben, valamint egy lenge köpenyben látható, egy másikon pedig színes melltartóban domborít.

Fél évvel korábban, a balhét okozó felvételeken persze ennyit sem viselt. A topless tanárnőről a profi fotósként is tevékenykedő kolléganője, Fiona Corthine készítette a képeket magáncélra. Igen ám, de a pendrive-ot, amin a fotók voltak, az iskola fotólaborjában hagyták, és egy diák meg is találta, majd a képeket megosztotta a többiekkel.

A tanulóknak a botrány kitörése után azt mondták, hogy a tanárnő soha többet nem oktat majd, mert annyira rosszat tett hírnevének a fotósorozat. Egy korábbi cikk szerint Joanne Salley sírva távozott a Harrow magániskolából, ahol egyébként csak fiúk tanulnak, és akik állítólag szerették volna, ha Salley visszatér a katedrára. „Nagyon jó tanár. Sokszor elvitt minket a moziba. Nagyon szórakoztató, vidám, kedves, karizmatikus és gyönyörű. Szeretnénk, ha visszatérne hozzánk” – nyilatkozta az egyik diák, aki szerint nem szerencsés, hogy előkerültek a képek. Egy kollégája, Barnaby Leon is is csak jókat tudott mondani róla, és megérti, hogy a történtek nagyon felzaklatták Salley-t.

Ami a reklámfotókat illeti, az iskola nem kívánt nyilatkozni, a Daily Mailnek pedig nem sikerült utolérni a tanárnőt. Max Clifford, PR-szakértő már a tavaszi botrány után kifejtette, hogy Salley nagy karriert futhatna be a kamerák előtt. „Minden iskolásfiú fantáziál a dögös tanárnőjéről. Ha hajlandó lenne ilyen jellegű munkákat vállalni, akkor egy év alatt akár egymillió fontot is kereshetne, de valószínűleg nemet mond majd. Ő maga a valóra vált álom.” Nos, Joanne Salley csak részben fogadta meg a szakember tanácsát. A tanárnő egyébként már korábban is modellkedett, sőt, mielőtt tanár lett volna, az egykori Miss Észak-Írország egy televíziós műsor, a The Big Breakfast háziasszonya volt, és egy Peugeot 106 reklámban is szerepelt. Ja, és Matt Dawson rögbijátékos barátnője is volt.