Joseph Bartorillo fecskendővel juttatta ondóját kolléganői ebédjébe, többször is. Áldozatai a lyukak és az aroma miatt kezdtek gyanakodni, de sokáig nem jöttek rá, mi a baj. Tíz év börtönt is kaphat.

Furcsa lyukak és ismeretlen aroma, ezek buktatták le Joseph Bartorillót, aki többször is saját spermáját fecskendezte két kolléganője joghurtjába. A hatvan éves larksville-i férfi tíz évet is kaphat tettéért, amelyet nem kívánt kommentálni – írja a citizensvoice.com.

Bartorillo titokban ügyködött, azokat az ételeket beszennyezve, amelyeket a két, meg nem nevezett nő ebédre hozott magával a Procter & Gamble wyomingi papírgyárába. A botrány múlt hét kedden (október 11.) tört ki, ekkor már lehetett tudni, hogy a férfi lelkesen injekciózta spermáját, de még tisztázatlan volt, hányan érintettek az ügyben.

Jeff Mitchell wyomingi államügyész, amellett, hogy természetesen még sosem hallott ehhez hasonló esetről (mert nem olvas Velvetet), elmondta: Bartorillo nős férfi, és még szabálysértést sem követett el soha. Hozzátette, áldozatainak a tűnyomok és a kellemetlen szag, illetve aroma tűnt fel. Sokáig azonban nem jöttek rá, mi lehet a baj. A férfi motivációját azóta sem értik. Ami azonban biztos: tavaly július és idén május között legalább tizenháromszor injekciózott.

2200 ember gyomra forog joggal

A Procter & Gamble sajtósa természetesen azonnal mindenkit biztosított róla, hogy a termékekbe nem került semmi. Alex Fried azt is kijelentette: Bartorillo már nem dolgozik a gyárban – körülbelül 2200 ember viszont igen, ők valószínűleg most kicsit aggódva gondolnak vissza az utóbbi egy évre. Sem az ügyész, sem a sajtós nem fejtették ki, hogyan, és pontosan mikor kapták el a szennyezőt.

Azt viszont tudni lehet, hogy Bartorillo több mint két hónapja együttműködik a rendőrséggel, ezért pedig körülbelül két év letöltendő börtönt jósolnak neki. Ha nincs szerencséje, a tizet is kaphat.

Spermaíz?

Az áldozatoknak szerencséjük volt, hogy nem lett bajuk (az ugyanis valószínűleg bekerült volna a hírekbe): a spermaallergia veszélyes dolog, akár fulladást is okozhat. Persze olyanok is akadnak, akik kimondottan kedvelik az ízét, még főznek is belőle (mert a többség megkóstolja a sajátját), esetleg felesként isszák, mondjuk almás ízben. Igen, ilyen is van.