Közel 200 km/h-val száguldozott az az ohiói nő, akit még október közepén kaptak el a rendőrök egy autós üldözés után. A nő teljesen részeg volt, csak egy tangát és egy teniszcipőt viselt, miután letartóztatták, dühösen rugdosta belülről a rendőrautó ablakait.

Az ohiói rendőrök még október 11-én figyeltek fel egy gyorshajtóra, akit üldözőbe is vettek, hogy az út szélére tereljék, de a sofőr nem akart megállni - írja a CBS Cleveland. Mivel a sofőr nem akart lehúzódni, a rendőrök folytatták az üldözést, amelyben közel 200 km/h-val is ment néha az üldözött autó.

Végül sikerült bekeríteni, és megállásra kényszeríteni, de csak azután, hogy a rendőrök tüskéket fektettek végig az úton, hogy kilyukadjanak az autó kerekei. Amikor a sofőr kiszállt a kocsiból, akkor derült ki, hogy egy nőről van szó, aki egy teniszcipőn és egy tangán kívül semmit sem viselt magán.

“Akkor még együttműködő volt. Aztán, amikor őrizetbe vettük, akkor elkezdett izgatottan viselkedni” - mondta Jon Bokovitz rendőrfőnök a CBS Clevelandnek. A rendőrfőnök viszonylag finoman fogalmazott, az izgatott viselkedés azt jelentette, ahogy az a letartóztatás után készült felvételekből kiderült, hogy a nő, akire közben ráadtak egy melltartót, teljesen felbőszült, és ahogy tudta, úgy rúgta a rendőrautó ablakait belülről. Persze hiába.

A nőt ezután előzetesbe rakták, ahonnan később távozhatott. Nem akart vérmintát adni, hogy megállapíthassák a véralkohol-szintjét, így egyelőre csak annyit tudni, hogy meglehetősen részeg volt letartóztatásakor.

A tárgyalása november 2-án kezdődik, ittas vezetéssel, véralkoholszint-mérés megtagadásával, meneküléssel, károkozással, érvénytelen jogosítvánnyal vezetéssel, gyorshajtással és közveszélyes autóvezetéssel vádolják.