18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tíz görög, akire nem tudna haragudni

2011.11.05. 11:51 Módosítva: 2011.11.05. 11:51
Az egyre fokozódó nemzetközi helyzetben összegyűjtöttünk tíz görögöt, akikre lehetetlenség haragudni. Vagy lehet, de nincs értelme.

Azt, hogy mi lesz az euróválság vége, még nem tudjuk, majd megmondják azok, akiknek ez a szakmájuk. Mi csak arra vállalkozunk, hogy felsorolunk tíz görögöt, akikre senki sem tud csúnyán nézni. Remélhetőleg.

Telly Savalas

Aristotelis Savalas (1922-1994), noha hivatalosan amerikai színésznek minősül, mindkét szülője felől görög felmenőkkel rendelkezik, angolul csak iskolás korában tanult meg. Legismertebb szerepe Kojak felügyelő, az állandóan nyalókázó, minden bűntényt megfejtő, ragyogó fejbúbú detektív, de emlékezeteseket alakított a a Piszkos tizenkettőben és a Kelly hőseiben is. Aki rá haragszik, annak nincs szíve.

tk3s 19850101 alb a90 314137

Billy Zane

A többek közt a Titanicban Kate Winslet gonosz vőlegényét (Caledon Hockley, de akinek nem innen ugrik be, annak a Twin Peaksből lehet ismerős) alakító színész családneve eredetileg Zanetakos, ezt rövidítette Zane-re. És majdnem tovább is adta Kelly Brooknak, de néhány év randizgatás után végül egy másik modellel (Candice Neill) alapított családot. Karakteres arcú színész, kisgyerekes apa, ne haragudjon rá.

tk3s 19970101 alb a90 300793

George Michael

Listánk egyetlen tagja, aki csak félig görög, de Georgios Kyriacos Panayiotou így is megérdemli, hogy szerepeljen. Harminc éves popkarrierjét azzal is jellemezhetjük, hogy 1984 és 2004 között ő volt a legtöbbet játszott előadó a brit rádiókban – legalábbis a brit rádiós akadémia 2004-es elemzése szerint. Amúgy 48 éves, de így is ragadnak rá a pasik, akkor is, ha az övé a világ legidegesítőbb karácsonyi dala. Ha ők nem haragudnak, ön se tegye!

tk3s eyevine6560738
Fotó: Rune Hellestad

Arianna Huffington

Szokták olvasni a Huffington Postot? Alapítója, Arianna Huffington szintén görög, csak éppen hozzáment egy amerikai politikushoz, Michael Huffingtonhoz (1997-ben elváltak). Az újságíróból laptulajdonossá lett asszony élete elég fordulatos (kövessék a Facebookon, meglátják): 16 évesen egyedül költözött Angliába, Cambridge-ben közgazdaságtanból diplomázott, majd Londonba költözött, újságíró lett, és tévéműsoroknak is dolgozott – majd a változatosság kedvéért az Egyesült Államokba tette át székhelyét. A Postot 2005-ben alapította meg – az ő divatkritikusaik hívják fel a mi figyelmünket is például arra, ha a L'Oréal kihipózza Freida Pintót, a Reebok-cipő nem is feszesít feneket, vagy a hónalj az új csöcs. Rá ugye nem tud haragudni?

tk3s visual 204587 052

Seraina Kazamia

A dünnyögős nevű, 22 éves krétai nő az első (összesen kettő volt) görög Topmodell leszek győztese, akinek azóta is bejött az élet. Ügyeit a milánói MP Management intézi, láthatóan kapja is a felkéréseket, és nyehegnek érte a helyi férfimagazinok is. 80-61-88-as méretekkel nem is csoda. Ne haragudjon rá, olyan szép!

112

Eleni Foureira

A görög popipar egyik legbájosabb terméket Eleni Foureira, aki Ase me című dalának klipjében (amelyet amúgy a rendező innen nyúlt) bemutatja, hogy milyen lenne egy Shakirába oltott Kesha. Ugye nem haragszik rá, olyan szépen táncikál a díszlet-tengerparton?!

Loucas Yiorkas és Stereo Mike

És ha már zene, akkor kénytelenek vagyunk egy másik előadó(páros)t is előhúzni: Loucas Yiorkas és Stereo Mike kettőse képviselte Görögországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. És hát hogyan. A Watch My Dance annyira borzalmasan rossz dal, hogy csak mosolyogni lehet rajta, kicsit szánva, de kedvesen, és nem haragszik, mert ez nekik rossz.

Elina Kantza

Igen, van, amikor a név a döntő. Mit kezdjen az ember egy szép fenekű aktmodellel, akit kancának hívnak? Természetesen nem haragszik rá, hanem megcsodálja a 2008-as, playboyos fotóit, és örül neki.

P877IM4HJO ek 7

Vannah Sterling

Nehéz nemzetiség szerint pornósztárokat keresni, mert a műfaj online nyilvántartásaiban elég kevés a hiteles információ, de Vannah Sterling valóban egy görög, ráadásul aktív pornósztár (ellentétben például Penelope Pumpkins-szal, aki tippeljenek, miről kapta a nevét). Honlapja szerint mindkét szülője görög, telekommunikációs menedzsmentből diplomázott, csak azért dohányzik, hogy ne fájjon a feje (?), és élete legbizarrabb eseménye az volt, amikor egy férfi ikerpár mindkét tagjával egyszerre dugott. Tudnak-e rá haragudni?

02

Zeusz

Vissza a gyökerekhez: egy főisten, aki mindenkit rászed, alakot vált, minden nőt megdug, mindent lát és (a Moirákon kívül) mindenkinél jobb, viszont határozottan emberszerű – hát hogy lehetne így haragudni rá?

tk3s 0210000002 9335mb

Amennyiben mélyebben is érdeklődne a görög celebek iránt, ajánjuk a Hellenism oldalt, ha pedig a görög diaszpórák nyűgözik le, tájékozódjon itt.