A YouTube segítségével csaptak le a rendőrök egy bolti tolvajra, aki a biztonsági kamerák előtt táncolva gyűrte ruhájába a pólókat, majd elszelelt.

Anthony DiVietrót ezennel megválasztjuk a hét hülyéjének: mint a brit Metro írja, a 26 éves fiatalember egy New Jersey-i boltból lopott el néhány ruhát, a biztonsági kamerák látóterében. Lehet, hogy kevésbé figyeltek volna fel rá, ha nem táncikál közben.

A férfi egy Kmartba tért be, hosszasan vizsgálgatta a pólókínálatot, majd ide-oda lépkedett, a karját lengette (kezében egy piros felsővel), és közben teletömte a ruháját a zsákmánnyal. A biztonsági kamera felvételén mindez remekül látszik.

Bár a biztonsági őrök felfigyeltek rá, DiVietrónak sikerült elmenekülnie a helyszínről, és azzal a boldog tudattal ment haza, hogy megúszta. A bolt azonban értesítette a rendőrséget, amelynek szakértői klipet vágtak a férfi tevékenységéből, és kitették a YouTube-ra. Jól tették: a felvételt már csaknem 80 ezren látták, így hamar sikerült azonosítani a tettest.