Gyorsétteremben csaptak le a rendőrök egy amerikai drogdealerre és csajára. Letartóztatták őket, de hosszú út vezetett a rendőrőrsre, ezért Howard Keith Windham és Tina Marie Arie egymásnak estek a hátsó ülésen.

Összebilincselt kezük sem akadályozta Howard Keith Windhamet és Tina Marie Arie-t, hogy miközben egy rendőrautóval az őrsre szállítják őket, gyors szopásba bonyolódjanak – írja a HoustonPress. A párosra egy gyorsétteremben csaptak le a zsaruk, mert gyanúsan matattak egy, az asztalon kómázó fickónál, kábítószerrel a zsebükben.

Windham lehet, hogy dealernek hatékony volt, de amúgy buta, mint a tök: a láthatóan bedrogozott fickó körül egy darabig a rendőrök szeme láttára sertepertélt, aztán észrevétlenül próbált az asztal alá ejteni egy tablettát. Nem sikerült neki. Aztán a nője is bevallotta, hogy ja, amúgy adott is a mélyalvónak némi receptköteles gyógyszert. (Forrásunk ugyan nem részletezi, de valószínűleg altató vagy nyugtatóféle lehetett). A rendőr elkísérte őket Arie kocsijához, ahol találtak néhány üres orvosságos üveget, ez pedig elég volt a letartóztatásukhoz.

Hosszú az út a rendőrőrsre

Az intézkedő zsaru bilincsbe verte a párost, majd bezsuppolta őket a szolgálati autó hátsó ülésére, és az őrsre hajtott. Rövid idő után azonban a furcsa mozgást észlelt a visszapillantó tükörben, a nőt viszont nem. Megkérdezte tőle, hová lett, mire a Arie elmondta, fáradt, és rádőlt pasijára.

A rendőr azonban nem hitt neki, ezért kocsijával félrehúzódott, majd rendesen hátranézett. Amit látott, arról a Montgomery County Police Reporter a következő szavakkal számol be: "Windham nadrágját kioldották, Arie pedig a jól láthatóvá vált nemi szervét szolgálta ki éppen." A rendőr erre felszólította őket, hogy viselkedjenek, de az eset miatt nem szabott ki további bírságot.