Egy ismeretlen férfi sok pénzt ajánlott egyetemista lányoknak, ha részt vesznek a tanulmányában, aztán motelekbe hívta őket.

Egy a Washingtoni Egyetem környékén tevékenykedő férfi paradigmaváltó tervvel állt elő nőzés terén: miután megunta a lányok leitatását és az ismerkedéssel járó nehézségeket, úgy döntött, tanulmányt készítő szexológusnak adja ki magát. Az egyetemen terjesztett szórólapon 400 és 650 dollár közötti összeget ajánlott fel a tanulmányában részt vevőknek, adta hírül a Seattle Pi.

A magát is egyetemistának mondó férfi az érdeklődést, a viselkedést és ezek működését vizsgálta, a kérdések pedig leginkább a jelentkező nők férfiideáljára vonatkoztak. Mivel a messzi nyugaton is élnek csóró egyetemisták, természetesen sokan jelentkeztek a tanulmányra, velük használaton kívüli előadókban találkozott a kamuszexológus, Quinton Johnsonként vagy Quinton Brownként bemutatkozva.

A tanulmány elmagyarázására soha nem pazarolta az idejét, inkább pornóképeket és videókat mutogatott, illetve két alkalommal motelbe is meghívta kiszemeltjeit szerepjátékra. A lányoknak sikerült alulmúlnia a magyar egyetemeken is tapasztalható átlagszínvonalat, mert még az sem tűnt fel nekik, hogy a szexológusuk semmiféle szerződést nem iratott velük alá, és csak akkor kezdtek el gyanakodni, amikor a férfi már a személyes adataik iránt érdeklődött. Arról még nem tudni, sikerült-e összehozni végül valamit a lányokkal, a rendőrség még nem találta meg az ismeretlen nevű elkövetőt.