Eladta a házát az angol nő, hogy megműttesse magát

2011.11.23. 23:38 Módosítva: 2011.11.24. 17:06
Hiába adott le 70 kilót az ötvenéves angol nő, még mindig nem volt elégedett az alakjával, ezért úgy határozott, nagyjából 11 millió forintért megműtteti magát. Ennyi pénze viszont nem volt, úgyhogy kénytelen volt eladni a házát. Utólag is élete döntésének nevezi a dolgot.

Jayne Fenney kisgyerekkora óta súlyproblémákkal küzdött. Tízévesen például már több mint 60 kilót nyomott. Az iskolában is sokat piszkálták a súlya miatt, például fatörzslábúnak csúfolták - írja a Daily Mail. "Minél nagyobb lettem, annál inkább belefeledkeztem az evésbe. Ördögi kör volt." Volt idő, hogy Fenney súlya elérte a 133 kilót.

Diétával sikerült aztán 100 kiló környékére lemennie, 2008-ban pedig felrakatott egy gyomorgyűrűt is. Végül lefogyott 60 kilósra, de jól látszott, hogy megereszkedett a bőre. "Felöltözve minden rendben volt, de a ruha alatt olyan voltam, mint egy 90 éves nő. Annyira megnyúlt a bőröm, hogy úgy néztem ki, mint egy leeresztett lufi." Az ötvenéves nő - két válás után - egyedül élt egy kényelmes, három hálószobás rochesteri házban, és rájött, hogy nincs is rá szüksége.

Gondolt egyet, és 11 millió forintért átszabatta az egész testét, felvarrták a karjai, a combjait is, megcsináltatta a melleit is. A műtétek költségeinek fedezésére viszont el kellett adnia 43 millió forintért a házát. "Elég drasztikus döntésnek tűnik, de ez volt a legjobb dolog, amit csak csináltam" - nyilatkozta. "A téglát és a habarcsot olyan testre cseréltem, amilyet mindig is akartam, és egyetlen fillért se bántam meg. Az, hogy jól érzem magam, akár tíz házat is megér." Az angol nő most egy 27 milliós mobilházban lakik.

"Életemben először fel tudok venni egy bikinit, és sokkal magabiztosabb vagyok. Nem kell többé törülközővel takargatnom magam, büszkén mutatom meg a testem" - magyarázta Fenney.