Michelle Watson ámokfutott egy kicsit, leülte, majd elment megnézni Robert Pattisont.

Michelle Watson igazán tudja, hogy kell bulizni. A 24 éves arizonai nő múlt héten csütörtökön ült be Honda Civicjébe annak ellenére, hogy a véralkoholszintje majdnem a háromszorosa volt a megengedettnek. Mikor a részeg Watson felhajtott a járdára, még csupán egyszerű ittas vezetési ügynek tűnt az eset, de az igazi akció csak ekkor kezdődött.

Mikor a rendőrök megállították, és kérdőre vonták, mit keres a járdán, azzal érvelt, hogy neki márpedig kurvára nem kell mindenhol gyalogolnia. Ezután próbálták rávenni, hogy fújjon bele a szondába, de Watson elkezdett lökdösődni, a földre kellett vinni, mert nem tudták lefogni. Arra még azért szerencsére volt ereje, hogy ágyékontérdelje az egyik kiérkezőt, és csak ezek után sikerült betuszkolni a rendőrautóba, az ilyen helyzetekben szinte elengedhetetlen rendőrszidás mellett.

Watson a nyilvántartáshoz készített fotó készültekor sem vesztette el jó kedvét, sőt, később sem: a NowPublic találata alapján a börtön után máris elment megnézni az Alkonyat: Hajnalhasadás első részét.