Folyóba vetette magát a kétgyermekes apa nem sokkal aztán, hogy feleségül vette gyerekei anyját, régi szerelmét. A férfi még egy rövid üzenetet is hagyott újdonsült feleségének azzal a szöveggel, hogy nem bírja tovább.

A huszonnyolc éves Fernando Braziert november huszadikán, esküvője másnapján, reggel 9 óra körül látták utoljára élve, ahogy kisétált a New Rochelle-i Radisson szállodából, és taxiba ült. A férfi egy rövid üzenetet hagyott maga után, hogy hol találják majd a holttestét - írja a Daily Mail.

A szombat esti esküvő alatt a rokonok szerint egyáltalán nem tűnt lehangoltnak, ahogy a feleségével és lányaival táncolt. Másnap reggel is csak annyit mondott, hogy sétál egyet. A recepciós értesítette végül a feleségét, amikor egy ideje nem tért már vissza, hogy hagyott neki egy levelet. A rendőrség húsz perccel délelőtt 11 előtt ért ki a szállodájukhoz.

Brazier testvére, Sawna Weeks a New York Postnak elmondta, hogy Brazier üzenetében még annyi állt, hogy nem bírja tovább, és hogy vigyázzanak a gyerekeire. "A gyűrűjét a borítékban hagyta" - tette hozzá. A holttestét végül a Harlem folyó alján találták meg délután három óra körül. A férfi hulláját a felesége, Trudian Hay és az anyja azonosították.

Brazier és Hay tinikoruk óta együtt voltak, két kislányuk is született, az egyik most kettő, a másik ötéves. Brazier állítólag hónapok óta depresszióval küzdött. "Azt mondta nekem, hogy Trudy jó ember, de nem akarja feleségül venni. Úgy érezte, mintha belehajszolnák" - magyarázta Weeks. A férfi egyébként éjjeliőrként dolgozott és ápolónak tanult. A szülei elváltak, a gyerekeinek viszont szilárd otthon szeretett volna.